Închide meniul

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Dan Petrescu încă „tremură” că ar putea fi ajuns de FCSB și Universitatea Craiova. „N-are de ce să fie liniștitoare diferența!”. Un suporter l-a scos din minți: „M-a înjurat de toate mamele”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2022, 22:26

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Dan Petrescu încă „tremură că ar putea fi ajuns de FCSB și Universitatea Craiova. „N-are de ce să fie liniștitoare diferența!. Un suporter l-a scos din minți: „M-a înjurat de toate mamele

Dan Petrescu, reacție după victoria cu FC Voluntari

Profimedia

Jucătorii lui Dan Petrescu au obținut a patra victorie la rând în competiția internă. În sezonul regulat mai au de jucat numai cu Dinamo duminică, de la ora 17.30, în format LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, prima reacție după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1

A fost un meci excelent, în afară de primele 10 minute am controlat jocul. 1-0 era puțin pentru ce am făcut pe teren în prima repriză. Am avut ocazii multe, Voluntari a încercat prin Budescu, care cred că a fost cel mai bun jucător al lor. O victorie meritată, cred că scorul nu arată ce a fost pe teren. N-am decât să felicit toți jucătorii mei.

Eu mă aștept să văd mereu ocazii. Terenul era greu și îmi pare rău că nu am marcat mai multe goluri. N-a mai fost cum era înainte 1-0 și să ne închidem. Adversarul e unul foarte bun, probabil va fi în play-off.

N-are de ce să fie liniștitoare diferența, pentru că se înjumătățesc punctele. Craiova arată foarte bine, poate să câștige toate meciurile la cum arată mai mult. Lotul lor este fantastic și sunt convins că se vor bate la titlu și ei, și FCSB.

Eu știu ce jucători are acum Dinamo. Au venit vreo 4 de la Mediaș, ce am făcut noi cu Mediaș? Va fi un meci greu„, a declarat Dan Petrescu după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1.

Reclamă

Antrenorul campioanei a avut un conflict cu un fan aflat în tribuna stadionului din Voluntari.

Eu pe toate stadioanele am prieteni foarte mulți, care îmi adresează foarte multe lucruri. Am avut unul care nici nu s-a uitat la meci acum, m-a înjurat de toate mamele. Mai uită-te și la meci, spuneți-mi mie cu ce am greșit eu?! Eu îmi văd de viața mea, sunt serios… dar asta e viața, trebuie să accepți și acești oameni„, a spus Dan Petrescu.

FC Voluntari a rămas cu o singură victorie în ultimele cinci etape, dar rămâne pe locul 4 și este ca și calificată în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și