Închide meniul

FCSB – Academica Clinceni | Claudiu Keșeru, noul căpitan al roș-albaștrilor! Surpriză de ultim moment a lui Edi Iordănescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 septembrie 2021, 19:53

FCSB – Academica Clinceni | Claudiu Keșeru, noul căpitan al roș-albaștrilor! Surpriză de ultim moment a lui Edi Iordănescu

Claudiu Keșeru va semna cu UTA Arad

Claudiu Keșeru, căpitanul lui FCSB în meciul cu Academica Clinceni/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florin Tănase s-a accidentat în derby-ul cu CFR Cluj din urmă cu trei etape și va lipsi o lună și jumătate din circuitul lui FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keșeru, căpitanul lui FCSB în meciul cu Academica Clinceni

Fără Florin Tănase, Edi Iordănescu i-a încredințat banderola de căpitan lui Andrei Miron în meciurile cu Dinamo (6-0), FC U Craiova 1948 (1-0) și CS Hunedoara (5-3).

Doar că, pentru duelul cu Academica Clinceni, antrenorul roș-albaștrilor l-a lăsat pe Miron doar pe banca de rezerve, fundașul de 27 de ani având o prestație slabă în meciul de la Hunedoara.

Prin urmare, Iordănescu Jr. a trebuit să aleagă un nou căpitan. I-a revendicat banderola lui Claudiu Keșeru, jucător transferat de FCSB acum câteva săptămâni, dar care s-a impus din start în primul „11”.

Doar două meciuri a apucat să joace Keșeru în Liga 1 pentru FCSB, reușind să înscrie în ambele partide. A făcut-o de fiecare dată din faze fixe: din lovitură liberă cu Dinamo și dintr-un penalty cu FC U Craiova 1948.

Reclamă

Echipa lui FCSB pentru meciul cu Academica Clinceni

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Cordea, Șut, Olaru – Ianis Stoica, Keșeru, V. Gheorghe

Rezerve: Straton, Miron, Haruț, Budescu, Dumiter, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă, Musi

Antrenor: Edi Iordănescu

Reclamă 4 / 0/3

De menționat mai e că Edi Iordănescu l-a titularizat în premieră pe puștiul Ianis Stoica în acest sezon. Fiul lui Pompiliu Stoica a înscris o „dublă” în meciul cu CS Hunedoara din Cupa României, scor 5-3..

Edi Iordănescu: „Nu există jocuri ușoare!”

Academica Clinceni este codașa Ligii 1, fără victorie în acest sezon, în timp ce FCSB a legat trei victorii consecutive în toate competițiile, printre care un 6-0 cu Dinamo.

Cu toate acestea, Edi Iordănescu i-a avertizat pe elevii săi că trebuie să trateze cu seriozitate meciul cu Academica, care sezonul trecut a prins play-off-ul.

“Nu există jocuri uşoare, ar însemna să am discurs de amator. Clinceniul este o echipă sub potenţialul ei ca exprimare şi ca poziţie în clasament. Această echipă are capacitate şi de aceea trebuie să fim în gardă”, a spus Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și