Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

FCSB, avertizată în privința lui Florin Tănase: ”Pentru ce să-l riști și să stea după patru luni!” Ce riscă ”decarul” de la FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 15 septembrie 2021, 14:01

FCSB, avertizată în privința lui Florin Tănase: ”Pentru ce să-l riști și să stea după patru luni!” Ce riscă ”decarul” de la FCSB

Florin Tănase e de părere că Florin Talpan este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc

Florin Tănase, semnal de alarmă pentru Florin Talpan / Hepta

Toma Vasilescu a fost invitat la AS.ro LIVE și îi sfătuiește pe cei de la FCSB să nu grăbească revenirea ”decarului”. Căpitanul de la FCSB a făcut entorsă în meciul cu CFR. Dacă va reintra mai devreme, Tănase riscă să facă o recidivă care îl va ține departe de gazon timp de mai multe luni și ar putea ajunge chiar și la operație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase, sfătuit să nu grăbească revenirea

În ultimul meci din campionat, cel cu CFR, a fost călcat de un adversar și o dată a călcat strâmb. Entorsă de gradul doi. Se poate să intre mai repede, dar de ce să riști, ca să se rupă mai rău. Să- riști să joace cu Botoșani, sau mai știu eu cine.

Colegii de la FCSB știu cel mai bine. Dar pentru ce să-l riști, să recidiveze și să iasă din uz timp de patru luni. În mod normal, recuperarea trebuie gândită bine. Acum îl ții două luni și mai prinde câteva meciuri pe final, apoi vine pauza de iarnă, vine cantonament”, a declarat Toma Vasilescu la AS.ro LIVE.

Florin Tănase vrea să revină cât mai repede pe teren

Edi Iordănescu a anunțat că Florin Tănase este disperat să revină mai repede la echipă. Căpitanul FCSB s-a accidentat în meciul cu CFR Cluj. Tănase va mai lipsi cel puțin două săptămâni. ”Decarul” roș-albaștrilor trage însă tare să revină cât mai repede.

Reclamă

Avem nevoie mare de Tănase, care este golgheterul României. Este și va fi căpitanul nostru, este un jucător pe care îl aștept cu mult entuziasm înapoi. L-am simțit disperat să revină. Își făcea calcule zi, de zi, când revine.

Se gândea dacă poate să depășească prognoza asta și să revină mai repede. Îl aștept, avem nevoie mare de el. La fel cum avem nevoie și de Florinel Coman”, a dezvăluit Edi Iordănescu la AS.ro LIVE.

Florin Tănase a fost golgheterul campionatului, în sezonul trecut. Căpitanul FCSB a început bine și acest campionat, având trei goluri și două pase decisive, până când s-a accidentat.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și