Închide meniul

FCSB – Chindia 3-2 | Darius Olaru a explicat cum s-a reușit remontada. Ce s-a întâmplat la pauză: „Primim multe goluri, dar e bine că marcăm mai mult decât adversarii!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2022, 22:08

FCSB – Chindia 3-2 | Darius Olaru a explicat cum s-a reușit remontada. Ce s-a întâmplat la pauză: „Primim multe goluri, dar e bine că marcăm mai mult decât adversarii!

Transferul lui Darius Olaru a picat. Anunțul lui Gigi Becali

Darius Olaru a fost ofertat de arabi / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Intrat după pauză, Valentin Gheorghe a reușit o „dublă” spectaculoasă, cu care și-a ajutat echipa să se impună pe Arena Națională. A marcat în minutele 67 și 77, după ce Darius Olaru reușise să reducă din diferență în startul reprizei secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru, prima reacție după FCSB – Chindia 3-2

A fost o partidă foarte grea. Din păcate în prima repriză nu am reușit să pasăm mult mai repede și ne-au prins pe contraatac. După pauză am reușit să intrăm mai montați și ne bucurăm că am reușit să câștigăm. Am avut o discuție între noi la pauză și ne bucurăm că am reușit să ieșim mult mai bine de la cabine.

Atacând atât de mult, normal ne prind pe contraatac adversarii și se mai întâmplă. Deși primim multe goluri, e bine că reușim să marcăm mai mult decât ei.

Cred că ei s-au retras puțin cam mult după pauză, nu știm de ce, și am reușit să-i desfacem și să marcăm trei goluri. Edjouma este un jucător foarte bun, mă bucur să joc lângă el. Vom vedea cine va juca pe viitor. Este un băiat de treabă și sperăm să-l băgăm cât mai repede în grup„, a declarat Darius Olaru după FCSB – Chindia 3-2.

Citește și:

FCSB s-a apropiat din nou la șase puncte de liderul CFR Cluj și continuă lupta nebună pentru titlu. Pentru jucătorii lui Toni Petrea a fost al 4-lea meci în ultimele 5 etape când reușesc să înscrie câte trei goluri.

Reclamă

Au reușit să câștige pe final cei de la CFR, după mai mult ghinion. Continuăm lupta acolo, suntem la 6 puncte. Ne batem pentru fiecare punct, să ținem acolo. Au fost emoții mari pe final, nu știu dacă a fost ofsaid„, a mai spus Olaru.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și