Închide meniul

FCSB – CS Mioveni 3-0 | Mihai Stoica, replică tăioasă pentru LPF: „Vă uitați cam mult la filme! Îi spun domnului Justin Ștefan că am luat toate măsurile!” Ce a spus despre focarul de COVID-19

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 octombrie 2021, 23:36

FCSB – CS Mioveni 3-0 | Mihai Stoica, replică tăioasă pentru LPF: „Vă uitați cam mult la filme! Îi spun domnului Justin Ștefan că am luat toate măsurile! Ce a spus despre focarul de COVID-19

Mihai Stoica, mesaj ferm pentru Ianis Stoica

FOTO:Remus Badea/SPORT PICTURES

Mihai Stoica, replică tăioasă pentru LPF

După apariția focarului de COVID-19 la FCSB, Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a transmis„Așteptăm o anchetă serioasă din partea clubului”. La finalul meciului FCSB – CS Mioveni 3-0, Mihai Stoica a avut o replică tăioasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vă uitați cam mult la filme. Ancheta o face DSP. Cum să facem noi? Îi spun domnului Justin Ștefan că am luat toate măsurile. Nu există poziția clubului. Gigi a spus că nu se vaccinează el, dar nu poate să oblige un jucător să nu se vaccineze. Eu consider că este mai periculos un om vaccinat, netestat, decât un om nevaccinat, testat negativ.

De ce scoatem testele pentru oamenii nevaccinați? Eu nu mă vaccinez din alte rațiuni, nu m-am vaccinat niciodată în viața mea. Nu-mi place să-mi bag altă substanță în corp, dar asta e problema mea! Eu sunt de acord cu vaccinul, fiecare poate să facă ce vrea. Trebuie să ne testăm cu toții!”, a spus Mihai Stoica la finalul meciului.

Mihai Stoica a răbufnit după FCSB – CS Mioveni 3-0

FCSB a învins-o pe CS Mioveni cu doar 13 jucători în lot. Roș-albaștrii au câștigat la scor, 3-0, iar Mihai Stoica a răbufnit la final.

„Parcă suna totul prea dramatic. Aveam 11 jucători de valoare, mulți veniți de la echipele naționale. Nu este un rezultat surpriză. Mâine avem testarea jucătorilor. Nu mai putem să așteptăm. Periclităm și starea de sănătate a celorlalți.

Reclamă

Ce măsuri să se ia? Nu au fost focare la atâtea echipe din România? Oricine vine trebuie să vadă în ce condiții se lucrează la noi. Avem condiții ca afară. Ne-am ferit. Am scos masca doar acum.

Noi, la momentul ăsta, avem 13 jucători. Orice jucător cade, noi nu mai avem cum să jucăm. Noi am fi putut să îi spunem lui Radunovic să ia cartonaș și nu jucam acum. Dar noi nu facem aceste lucruri!”, a declarat Mihai Stoica la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB – CS Mioveni 3-0
  • Mihai Stoica, replică tăioasă pentru LPF

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și