Închide meniul

FCSB – Dinamo | Claudiu Keşeru, pregătit pentru un derby de luptă! „Nu va fi un meci frumos, ci unul extrem de agresiv”. Nu a iertat-o niciodată pe Dinamo!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2021, 15:13

FCSB – Dinamo | Claudiu Keşeru, pregătit pentru un derby de luptă! „Nu va fi un meci frumos, ci unul extrem de agresiv. Nu a iertat-o niciodată pe Dinamo!

Claudiu Keşeru, pregătit să marcheze cu Dinamo

AS.ro

Keşeru are amintiri excelente din confruntările FCSB – Dinamo. A înscris de fiecare când i-a avut adversari pe „câinii” din Ştefan cel Mare. O poate face şi de această dată, dar se aşteaptă la un duel care să nu fie extrem de spectaculos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keşeru, pregătit pentru FCSB – Dinamo

E foarte plăcut pentru că sărim peste încălzire, trecem direct la meci. Un meci pe care îl aşteptăm pentru a trece peste imaginea şi efectele nefaste ale înfrângerii de la Cluj şi cred că este un meci care cu siguranţă ne va pune pe drumul bun în urma atitudinii pe care o vom afişa.

Sunt meciuri speciale, care necesită atenţie pentru că toţi stimulii sunt la maximum. Nu ai nevoie să acorzi o pregătire specială meciului, practic tot ce se întâmplă în jurul meciului te fac să fii extrem de concentrat. În meciurile acestea e mai mult o chestie de stare de spirit. Nu cred că va fi un meci frumos, ci unul extrem de angajat, extrem de agresiv. Cel puţin în primele 20-30 de minute„, a declarat Claudiu Keşeru.

Keşeru nu vrea să se uite în clasament. FCSB este pe locul 8, iar Dinamo ocupă poziţia a 14-a. Nici măcar cele patru meciuri la rând ale alb-roşiilor, fără gol marcat, nu îl fac pe internaţionalul român să creadă că va avea o misiune facilă.

Un meci cu Dinamo nu este niciodată ușor, pozițiile din clasament nu reflectă realitatea din teren. Nivelul de exigență, de determinare la ora meciului sunt ieșite din comun.

Reclamă

Un meci cu Dinamo nu reflectă valoarea echipei în tot restul campionatului. Un FCSB – Dinamo cu spectatori nu are nimic de-a face cu unul fără spectatori. Cel mai important este să existe o conexiune între jucători și suporteri„, a mai spus atacantul lui FCSB.

S-au vândut deja peste 30.000 de bilete pentru meciul de cinci stele de pe Arena Naţională. Claudiu Keşeru a înscris 20 de goluri pentru FCSB în 34 de partide din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB – Dinamo, duminică, 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Claudiu Keşeru a înscris de fiecare dată în poarta rivalei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri Vezi toate știrile
Citește și