Închide meniul
NEWS ALERT

FCSB – Dinamo | Edi Iordănescu se teme înainte de Derby de România. „Cine crede că este o confruntare facilă, se înşeală!”. Ce îl îngrijorează la rivali!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2021, 13:39

FCSB – Dinamo | Edi Iordănescu se teme înainte de Derby de România. „Cine crede că este o confruntare facilă, se înşeală!. Ce îl îngrijorează la rivali!

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Edi Iordănescu nu a obţinut încă niciun succes pe banca vicecampioanei. A remizat cu Sepsi la debut (1-1), iar etapa trecută a suferit un eşec drastic în Gruia, cu CFR Cluj (1-4). Îşi poate lua revanşa chiar în faţa marii rivale a roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a declarat Edi Iordănescu înainte de FCSB – Dinamo

Suntem în faţa unui joc extrem de important. În primul rând suntem pe o poziţie care nu ne face cinste, nu ne mai permitem paşi greşiţi. Este important să aducem puncte. Importanţa este cu atât mai mare datorită tradiţiei şi orgoliilor. Pentru suporteri este importantă victoria.

Încercăm să strângem rândurile, s-au întors de două zile şi băieţii de la naţională. Îmi doresc şi cred că la ora jocului o să fim pregătiţi. Cine crede că este o confruntare facilă, se înşeală. La un astfel de meci valorile se nivelează.

Este destul de mare provocarea pentru că sunt 8-9 jucători care au venit la Dinamo în ultimele zile. E foarte greu să anticipăm, nu ştim cine intră în planurile lui Dario pentru acest joc. Jocul nostru este de multe ori întâmplător şi hatoic, recunosc asta. Încercăm să avem o altă coerenţă în joc.

Sunt nume sonore, foşti dinamovişti. Nume cu experienţă. M-a surprins împrumutul lui Itu, sunt sigur că va avea impact în echipă…Matei, Toje, nume cu ştate vechi. Iliev… un jucător cu care am lucrat la Astra. Dinamo avea nevoie de cantitate şi calitate, noi am căutat doar calitate şi experienţă„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Peste 20.000 de bilete au fost deja vândute pentru derby-ul de pe Arena Naţională, iar roş-albaştrii ţintesc victoria cu orice preţ. Edi Iordănescu are la dispoziţie „artileria grea”: Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu, fotbalişti transferaţi pentru a aduce titlul după o pauză de 7 ani.

Cu două zile înaintea duelului de foc, Mihai Stoica a postat o imagine pe reţelele de socializare în care îi avertizează pe „câini”: „În așteptarea unei lovituri libere”, a scris Mihai Stoica, amintind de faptul că cei doi fotbalişti sunt executanți excelenţi ai fazelor fixe.

FCSB, fără Florin Tănase şi Florinel Coman

Florinel Coman are şanse minime să mai joace fotbal în acest an. Atacantul lui FCSB s-a operat după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi şi are toate motivele să se îngrijoreze. Va lipsi o lungă perioadă de timp. Nici căpitanul Florin Tănase nu poate juca împotriva lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

A lui Coman e mai gravă, şi a lui Tănase e, dar sper să-şi revină. Jucători foarte importanţi, mai ales că Tănase a avut un sezon foarte, foarte bun, a avut ghinionul acesta cu accidentarea, dar Coman a trecut prin multe, e la a treia accidentare.

Poate sta trei luni de zile, aproape, poate mai mult. Să treci un an prin accidentări, nu e uşor. Jucători foarte importanţi, mai ales când şi antrenorul nou avea nevoie de ei„, a declarat Victor Becali la telekomsport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și