Închide meniul

FCSB – Dinamo | Roş-albaştrii bagă „artileria grea” în Derby de România! Mihai Stoica, avertisment pentru „câini”: „În așteptarea unei lovituri libere”

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2021, 16:24

FCSB – Dinamo | Roş-albaştrii bagă „artileria grea în Derby de România! Mihai Stoica, avertisment pentru „câini: „În așteptarea unei lovituri libere

Edi Iordănescu, anunţ despre Constantin Budescu

Facebook Mihai Stoica

  • Roş-albaştrii bagă „artileria grea” în Derby de România
  • Mihai Stoica, avertisment pentru „câini”

Roş-albaştrii bagă „artileria grea” în Derby de România

FCSB – Dinamo e meciul săptămânii în fotbalul românesc. Peste 20.000 de bilete au fost deja vândute pentru derby-ul de pe Arena Naţională, iar roş-albaştrii ţintesc victoria cu orice preţ. Edi Iordănescu are la dispoziţie „artileria grea”: Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu, fotbalişti transferaţi pentru a aduce titlul după o pauză de 7 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu două zile înaintea duelului de foc, Mihai Stoica a postat o imagine pe reţelele de socializare în care îi avertizează pe „câini”: „În așteptarea unei lovituri libere”, a scris Mihai Stoica, amintind de faptul că cei doi fotbalişti sunt executanți excelenţi ai fazelor fixe.

Reclamă

Constantin Budescu poate juca în derby-ul FCSB – Dinamo. „Şi-a ispăşit suspendarea!”

Constantin Budescu a primit undă verde de la LPF şi FRF. „Artistul” poate juca în derby-ul FCSB – Dinamo, din etapa a 8-a a Ligii 1. Anunţul a fost făcut de Justin Ştefan, după ce au apărut zvonuri că mijlocaşul de 32 de ani nu are drept de joc pe Arena Naţională.

Edi Iordănescu are motive să se bucure, mai ales că nu se poate baza pe unii dintre cei mai buni jucători din ofensivă. Florin Tănase şi Florinel Coman ratează confruntarea cu marea rivală.

Reclamă

„Am discutat cu cei de la FRF, Budescu și-a ispășit suspendarea, nu este niciun fel de problemă. El a primit două etape de suspendare, dar a rămas legitimat la Astra până la data de 15 februarie.

Clubul a disputat două jocuri până când el a fost transferat de Damac, astfel că și-a ispășit suspendarea. Din punctul meu de vedere poate juca fără probleme cu Dinamo, așa mi s-a transmis„, a declarat secretarul general al LPF, Justin Ştefan, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”