Închide meniul

FCSB – Dinamo Kiev se va juca pe stadionul Arcul de Triumf! Clubul lui Gigi Becali, la prima apariție pe arena „interzisă”. Când va avea loc meciul

Cosmin Cioboată Publicat: 10 aprilie 2022, 12:57

FCSB – Dinamo Kiev se va juca pe stadionul Arcul de Triumf! Clubul lui Gigi Becali, la prima apariție pe arena „interzisă. Când va avea loc meciul

FCSB - Dinamo Kiev se va juca pe stadionul Arcul de Triumf

Inquam Photos / Octav Ganea

  • FCSB și Dinamo Kiev vor juca un meci amical pe stadionul Arcul de Triumf
  • Partida se va disputa pe 20 aprilie

FCSB și Dinamo Kiev vor disputa un meci amical în această lună. Presa din Ucraina anunță că cele două echipe au stabilit ca partida să se joace pe stadionul Arcul de Triumf, pe 20 aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev va porni într-un turneu caritabil prin Europa, pe fondul războiului declanșat de Rusia în Ucraina, la ordinul lui Vladimir Putin. Unul dintre adversarii trupei lui Mircea Lucescu va fi FCSB.

FCSB – Dinamo Kiev, amical de lux pe stadionul Arcul de Triumf!

Campionatul din Ucraina a fost întrerupt din cauza războiului, iar echipa lui Mircea Lucescu va dona toți banii câștigați în urma partidelor din turneu către poporul din țara vecină.

Reclamă

Jucătorii lui Dinamo Kiev se antrenează de la începutul lunii la Snagov, unde s-au reunit sub comanda lui „Il Luce”.

Potrivit publicației ucrainene Futbol, FCSB și Dinamo Kiev vor disputa un meci amical pe data de 20 aprilie, pe stadionul Arcul de Triumf. Întâlnirea respectivă va marca o premieră: primul meci al FCSB-ului disputat pe noua arenă de 8.000 de locuri.

Reclamă

În cadrul turneului caritabil din aprilie, Dinamo Kiev va mai juca împotriva următoarelor echipe: Legia Varșovia (12 aprilie), Galatasaray (14 aprilie), Borussia Dortmund (26 aprilie) și Dinamo Zagreb (28 aprilie).

FCSB și-ar dori să își dispute și meciurile din Liga 1 pe stadionul „Arcul de Triumf”. Clubul lui Gigi Becali are nevoie de acordul ministrului Sportului, Eduard Novak, pentru a intra pe arena destinată meciurilor de rugby ale naționalei României.

Ce au decis Igor Surkis și Mircea Lucescu după întâlnirea de la București

Igor Surkis a venit în România pentru a vedea meciul Dinamo Kiev U19 – Sporting U19, scor 1-2, din UEFA Youth League. Patronul alb-albaștrilor a fost prezent în tribunele arenei din Giulești și a văzut partida alături de antrenorul echipei de seniori, Mircea Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliștii ucraineni anunță că tot ieri s-a decis și viitorul lui Dinamo Kiev, echipă care are mari probleme din cauza războiului. „Il Luce” și oligarhul Igor Surkis ar fi avut apoi o „întâlnire secretă”, în care au luat hotărârea finală.

Joi, în București, Igor Surkis și antrenorul Mircea Lucescu au avut o întâlnire secretă în care soarta echipei a fost decisă. Din informațiile noastre, după o lungă discuție, s-a decis ca patronul grupării din Kiev să continue să finanțeze clubul, iar Lucescu să aibă parte de încredere totală pentru a construi o nouă echipă puternică.

La aceeași întâlnire au mai participat Grigory Surkis, Arcadie Zaporojanu și mai mulți angajați ai clubului„, anunță sport.ua.

Mircea Lucescu a câștigat titlul la primul sezon pe banca lui Dinamo Kiev. În momentul în care s-a declanșat războiul, alb-albaștrii erau pe locul secund în clasament, la două puncte în spatele liderului Șahtior Donețk.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”