Închide meniul

Planul lui Gigi Becali ca FCSB să joace pe stadionul Arcul de Triumf. „M-a sunat Mircea Lucescu. Ne facem pile!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2022, 16:56

Planul lui Gigi Becali ca FCSB să joace pe stadionul Arcul de Triumf. „M-a sunat Mircea Lucescu. Ne facem pile!

Fiica lui Gigi Becali, lovitură financiară de proporții

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali a anunțat că vrea să se împrietenească cu Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, ca FCSB să-și dispute meciurile de pe teren propriu pe stadionul Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va disputa un amical cu Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu. Gigi Becali a dezvăluit că partida va avea loc pe stadionul Arcul de Triumf. Latifundiarul din Pipera speră ca echipa lui să joace acolo și meciurile oficiale.

Planul lui Gigi Becali ca FCSB să joace pe stadionul Arcul de Triumf

„Pe mine m-a sunat Mircea Lucescu și i-am spus că poate să facă orice, pentru că face lucruri bune. Să facă ce vrea el! A stabilit totul cu Meme și cu JMinistrul de Tineret și Sport, domnul Novak. Dacă tot e așa, ne împrietenim cu Novak, ca să putem să jucăm și pe Arcul de Triumf. Ne facem și pile, că e pe pile!

Miercuri se va juca. Știu că miercuri, nu știu care miercuri! Eu i-am spus, Mircea fă ce vrei tu. Doar vorbește cu Meme dacă există calendar. M-a sunat azi și a spus că a stabilit cu ministrul Novak. Pe Arcul de Triumf se joacă. De asta am spus că se joacă pile. După îți dai seama… îi spun: „Dacă s-a putut, acum de ce nu se mai poate?”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Stadionul Arcul de Triumf se află în administrația Ministerului Tineretului șui Sportului.

Reclamă

FCSB, amical de 5 stele cu Dinamo Kiev

Deja echipa de U19 a celor de la Dinamo Kiev se pregătește la baza FCSB și va juca în Champions League pe Giulești. Întrebat de reporterul AntenaSport cu cine va juca din România, Mircea Lucescu a izbucnit în râs când i s-a spus că pe site-ul clubului ucrainean scrie Steaua: ”Ăia habar nu au că există și Steaua, că sunt două echipe. Steaua și FCSB, pentru ei e același lucru”.

Dinamo Kiev a anunţat că va organiza o serie de ”meciuri pentru pace”. Printre adversarele echipei antrenată de Mircea Lucescu vor fi PSG, FC Barcelona sau Steaua (n.r. – FCSB), conform site-ului oficial al clubului ucrainean.

Gigi Becali a confirmat că Dinamo Kiev va juca până la urmă cu FCSB și că partida va avea loc pe stadionul Arcul de Triumf.

Reclamă 4 / 0/3

Stadionul Arcul de Triumf

  • Cost construcţie: 36.926.880 milioane de euro
  • Capacitate: 8.207 locuri
  • Teren 120m x 80m, suprafață de joc de tip gazon natural hibrid (gazon natural cu fibre artificiale), încălzire
  • Vestiare pentru sportivi și arbitri, spații pentru mass-media sală de conferințe, zonă de flash interviu etc
  • Puncte de prim-ajutor pentru spectatori (la fiecare tribună), centru de recuperare pentru sportivi (de tip spa şi medicină sportivă cu dotări aferente)
  • Post de control anti-doping și spații administrative
  • Facilități: spații pentru presă, VIP, spații de cazare, 170 de locuri de parcare pentru spectatori

Noua arenă de la ”Arcul de Triumf” a fost inaugurată pe 3 iulie 2021, cu meciul de rugby dintre România și Argentina, scor 17 -24. Până acum s-au jucat meciuri de rugby pe noua arenă, dar și o partidă amicală România U21 – Finlanda U21 2-1. Ucraina şi Franţa, la EURO 2020, s-au antrenat acolo, dar şi CFR Cluj, înaintea unui derby cu FCSB.

Recomandări
  • FCSB joacă pe Arena Națională
  • Gigi Becali vrea să mute echipa pe stadionul Arcul de Triumf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și