Închide meniul
UPDATE

FCSB face primul transfer al iernii! Gigi Becali a câștigat ”duelul” cu CFR Cluj și aduce un jucător de la FC Botoșani: ”Sunt mulțumit de propunere!” Patronul FCSB îl vrea şi pe Dawa

Dragoș Vasile Publicat: 2 februarie 2022, 12:16 / Actualizat: 2 februarie 2022, 14:06

Reclamă
FCSB face primul transfer al iernii! Gigi Becali a câștigat ”duelul” cu CFR Cluj și aduce un jucător de la FC Botoșani: ”Sunt mulțumit de propunere!” Patronul FCSB îl vrea şi pe Dawa

Gigi Becali transferă de la o rivală din Liga 1

Profimedia

FCSB face primul transfer al iernii

Update 13.50: Gigi Becali îl vrea pe şi pe Dawa de la Botoşani, scrie gsp.ro. Patronul FCSB ar fi dispus să ofere 800.000 de euro pentru ambii jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 13.15: Gigi Becali a anunţat că Haruţ va merge sub formă de împrumut la Botoşani, până în vară, anunţă digisport.ro.

Edjouma s-a adaptat de minune la echipa lui Valeriu Iftime. Francezul a avut mari probleme la Viitorul, acolo unde a fost titularizat într-un singur meci din Liga 1 şi a jucat, în total, 103 minute. Gică Hagi a renunţat la el, dar Malcom s-a revitalizat sub comanda lui Marius Croitoru.

În vârstă de 25 de ani, Edjouma a bifat 21 de apariții pentru moldoveni în actualul sezon, în toate competițiile. Acesta a marcat 4 goluri și trei pase decisive, iar Gigi Becali a făcut o ofertă celor de la FC Botoșani.

„Da, Edjouma va merge la FCSB. Am discutat cu Gigi și sunt mulțumit de propunerea făcută. Am fost întrebat și de Dawa, dar nu sunt dispus să-l dau. Nu putem vinde toți jucătorii. El mai are contract încă 2 ani și jumătate și nu sunt în pericol să-l pierd. Nu se pune problema să plece”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, potrivit gsp.ro.

Reclamă

FCSB şi CFR Cluj, duel pentru Malcom Edjouma

FCSB şi CFR Cluj sunt principalele contracandidate la câştigarea titlului în Liga 1. Cele două rivale s-au „bătut” şi pentru un jucător din campionatul României. Este vorba de Malcom Edjouma, mijlocaşul defensiv care a impresionat în acest sezon la FC Botoşani.

Francezul de 25 de ani i-a atras atenţia lui Dan Petrescu după ce a înscris patru goluri şi a oferit două pase decisive. Şi Gigi Becali a intrat pe fir! Cota de piaţă a lui Edjouma s-a mărit astfel de 10 ori. Dacă în urmă cu 6 luni valora 50.000 de euro, acum a ajuns să fie cotat la o jumătate de milion de euro, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și