Închide meniul

FCSB – Farul 0-2 | Toni Petrea își ia gândul de la titlu: „Trag un semnal de alarmă pentru jucători! Dacă jucăm așa, avem probleme și pentru locul 2!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2022, 23:28

FCSB – Farul 0-2 | Toni Petrea își ia gândul de la titlu: „Trag un semnal de alarmă pentru jucători! Dacă jucăm așa, avem probleme și pentru locul 2!

Toni Petrea l-a introdus pe teren pe Ivan Mamut în minutul 84

oni Petrea a explicat intrarea "salvatorului" Ivan Mamut / Profimedia

  • FCSB – Farul 0-2
  • Toni Petrea își pierde speranțele că va câștiga titlul

Jefte Betancor a deschis scorul în minutul 41. După pauză a marcat și Virgil Ghiță (51), după o gafă de proporții a defensivei adverse. Constănțenii au obținut un succes uriaș în lupta pentru calificarea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Farul 0-2 | Ce a declarat Toni Petrea la finalul meciului

Un meci slab din partea noastră, pe care ar trebui să-l uităm cât mai repede dacă mă uit doar la scor. Din punct de vedere tactic am făcut foarte multe greșeli. Pe lângă faptul că am făcut greșeli defensive, pe faza de atac am exagerat foarte mult cu acțiuni individuale. Nu am creat un joc colectiv, nu am avut o posesie. Totul a venit după câteva acțiuni individuale. O victorie meritată a celor de la Farul, îi felicit. Trebuie să ne dea de gândit, dacă jucăm așa o să avem probleme și pentru locul 2.

Nu am mai reușit să revenim în această seară și pentru că nu am făcut ceea ce trebuia. Am exagerat cu foarte multe acțiuni individuale în zone în care nu avea rostul. Era să mai primim două goluri. La primul gol a fost o greșeală în lanț, dar asta nu trebuia să ne oprească din a juca fotbal. Am avut și aceste probleme de efectiv, dar jucătorii trebuiau să dea totul. Evoluția a fost modestă și trag un semnal de alarmă pentru jucători. Dacă nu schimbăm ceva, o să avem mari probleme.

Reclamă

Nu am făcut nimic astăzi. Distanța e mare față de CFR, mai sunt două etape grele și într-un interval de timp foarte scurt. Acum nu mă gândesc decât la ceea ce n-am făcut și ceea ce trebuie să reparăm. Până acum jocul nostru a fost destul de bun, am marcat multe goluri. Jocul din această seară… e destul de dificil să ne apropiem de primul loc. Atât timp cât șanse matematice există, trebuie să scoatem capul din pământ„, a declarat Toni Petrea după FCSB – Farul 0-2.

FCSB area un program infernal. Va juca etapa viitoare cu FC Argeș, care își joacă ultima carte pentru clasarea între primele șase echipe din Liga 1. După, pentru roș-albaștri urmează confruntarea cu FC Voluntari.

Reclamă

Toni Petrea a avut mari probleme înainte de FCSB – Farul

Toni Petrea nu s-a putut baza pe patru jucători pentru meciul cu Farul Constanța. Valentin Crețu, Risto Radunovic, Adrian Șut și Darius Olaru au fost loviți de gripă și nu au prins lotul pentru confruntarea cu echipa lui Gică Hagi.

Risto Radunovic avea șanse infime să joace, chiar dacă nu se îmbolnăvea. Fundașul a suferit o ruptură musculară, iar locul său în echipa de start a roș-albaștrilor a fost luat de Sorin Șerban, unul dintre preferații lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”