Închide meniul

FCSB – Farul 0-2 | Virgil Ghiță, prima reacție după victoria de pe Arena Națională. De ce s-a temut după ce a marcat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2022, 23:11

FCSB – Farul 0-2 | Virgil Ghiță, prima reacție după victoria de pe Arena Națională. De ce s-a temut după ce a marcat

Virgil Ghiță a marcat în FCSB - Farul 0-2

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Jefte Betancor a deschis scorul în minutul 41. După pauză a marcat și Virgil Ghiță (51), după o gafă de proporții a defensivei adverse. Constănțenii au obținut un succes uriaș în lupta pentru calificarea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virgil Ghiță, prima reacție după FCSB – Farul 0-2

Am intrat pe teren cu gândul la victorie după meciul mai puțin reușit de data trecută. Mă bucur că ne-am mobilizat. Noi trebuie să lucăm, să ne facem jocul. Se pare că, atunci când o facem bine, golurile vin. Dacă ne apărăm bine, totul este în favoarea noastră.

Știm meciul lor cu cei de la Chindia când au întors scorul. Am încercat să facem mai bine, să fim o echipă unită. Nu pot să spun de play-off, mai sunt meciuri foarte grele. Cei de la FC Argeș au făcut un meci bun azi, noi suntem fericiți că ne menținem la distanță. Sunt sigur că și ei își doresc„, a declarat Virgil Ghiță după FCSB – Farul 0-2.

FCSB area un program infernal. Va juca etapa viitoare cu FC Argeș, care își joacă ultima carte pentru clasarea între primele șase echipe din Liga 1. După, pentru roș-albaștri urmează confruntarea cu FC Voluntari.

Nici Farul nu are un program facil. Echpa lui Gică Hagi mai are de jucat cu FC Botoșani și Universitatea Craiova.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și