Închide meniul

FCSB – Farul Constanţa 2-0 | „Deocamdată, nu ştiu!” Toni Petrea a evitat să dea răspunsuri concrete despre Vlad şi Keşeru! Mesaj pentru Tavi Popescu: „Să nu i se urce la cap!” Ce a spus de arbitraj

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2022, 23:48

FCSB – Farul Constanţa 2-0 | „Deocamdată, nu ştiu! Toni Petrea a evitat să dea răspunsuri concrete despre Vlad şi Keşeru! Mesaj pentru Tavi Popescu: „Să nu i se urce la cap! Ce a spus de arbitraj

Toni Petrea l-a introdus pe teren pe Ivan Mamut în minutul 84

oni Petrea a explicat intrarea "salvatorului" Ivan Mamut / Profimedia

Toni Petrea a spus că Ivan Mamut a fost schimbat la pauză pentru că a avut la dispoziţie doar două săptămâni la antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, reacţie după FCSB – Farul 2-0

Ne aşteptam la un joc mai combinativ din partea lor. Am avut o atitudine foarte bună, am avut o agresivitate. Ne-am creat ocazii de a marca, iar victoria este meritată. Astăzi au fost momente bune şi i-am împins spre poarta lor. E normal să ducă doar 45 de minute, vine după o perioadă lungă, are doar două săptămâni de antrenament (n.r. – despre schimbarea lui Mamut). Evoluţia lui a fost bună. Am fost un pic şi forţat. Tavi nu a a mai putut spre final, Olaru mi-a cerut înlocuire. Eu cred că locul lui Edjouma e la mijlocul terenului. În general nu vreau să comentez, nu am revăzut fazele.

La faza penalty-ului, nu ştiu dacă a fost fault şi nu ştiu dacă mingea a fost în teren în momentului contactului, a presupusului fault. Vreau să ne gândim doar la meciurile noastre şi sperăm să ne luăm revanşa şi la meciul următor”, a spus Toni Petrea după FCSB – Farul 2-0.

FCSB – Farul Constanţa 2-0 | Ce a spus Toni Petrea despre Andrei Vlad şi Claudiu Keşeru

Toni Petrea a evitat să dea un răspuns concret atunci când a fost întrebat de situaţiile celor doi jucători pe care Gigi Becali i-a exclus din lot.

Sunt decizii care se iau la un club în funcţie de randamentul pe care îl are un anumit jucător. El are un post foarte periculos, orice greşeală se contabilizează (n.r. – despre situaţia lui Andrei Vlad). Au mai fost momente când a avut o evoluţie mai nesigură.

Reclamă

El e un băiat cu un caracter puternic şi poate să treacă peste momentele mai puţin bune. Vedem, în funcţie de ce se întâmplă la echipă şi în funcţie de rezultate, nu aş spune o dată când va intra. Aşa este la fotbal„, a mai spus Toni Petrea.

Antrenorul celor de la FCSB a fost şi mai evaziv când a revenit vorba despre o posibilă revenire a lui Claudiu Keşeru în lot.

Deocamdată, nu ştiu. E greu de spus acum ce va fi. Momentan, nu e în lot„, s-a rezumat să spună Toni Petrea, după care l-a lăudat pe Octavian Popescu, cel mai în formă jucător de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

La vârsta lui, nu cred că am avut parte de un astfel de jucător. Am mai avut parte de jucători, dar mai în vârstă. Sper să o ţină pe acest drum şi să nu i se urce la cap. Uneori trage echipa după el, sper să joace în continuare bine„, şi-a încheiat Toni Petrea discursul.

Citește și:
Recomandări
  • FCSB – Farul Constanţa 2-0
  • Ce a spus Toni Petrea despre Vlad şi Keşeru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și