Închide meniul

FCSB – FC Botoşani 3-1 | „Nu sunt afectat!” Ianis Stoica, răspuns sincer când a fost întrebat de plecarea lui Edi Iordănescu. Obiectivul uriaş din acest sezon: „Vreau să dau 10 goluri până la intrarea în playoff”

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 23:18

Reclamă
FCSB – FC Botoşani 3-1 | „Nu sunt afectat! Ianis Stoica, răspuns sincer când a fost întrebat de plecarea lui Edi Iordănescu. Obiectivul uriaş din acest sezon: „Vreau să dau 10 goluri până la intrarea în playoff

Ianis Stoica a ratat derby-ul FCSB - CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ianis Stoica a marcat al 6-lea gol al său pentru FCSB în toate competiţiile. Putea reuşi dubla cu Botoşani, dar a ratat incredibil cu poarta goală. Chiar şi Florinel Coman i-a spus că trebuia să dea şi al doilea gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am trăit periculos, au avut 1-0, dar la final ne-am suit peste ei. Visam să fiul golghterul FCSB-ului pentru că dau totul la antrenamente. E important este că cei care intră de pe bancă. Îmi cer scuze, trebuia să o dau şi pe a doua (n.r. – să dea al doilea gol)„, a spus Ianis Stoica.

Puştiul minune de la FCSB şi-a anunţat şi obiectivul măreţ din acest sezon. „Vreau să dau 10 goluri până la intrarea în playoff„, a mai spus Ianis Stoica.

Ianis Stoica, după FCSB – FC Botoşani 3-1: „Nu sunt afectat de plecarea lui Edi Iordănescu”

Spre deosebire de Budescu, Ianis Stoica a spus că nu este afectat de plecarea lui Edi Iordănescu de la echipă.

Noi suntem jucători şi trebuie să ne facem treaba indiferent de antrenor. Nu ne interesează cine e antrenor. Eu nu sunt afectat, joc cu oricine pentru că sunt plătit„, a mai spus Ianis Stoica.

Reclamă

FCSB rămâne la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj

După primele 16 etape, FCSB e pe locul 2, cu 34 de puncte. Prima poziţie e ocupată de CFR Cluj, cu 42 de puncte. Universitatea Craiova completează podiumul, cu 28 de puncte.

„Din moment ce au 8 puncte avans, sunt o echipă experimentată. E campioana României, contează foarte mult experienţa lor. Sper să ne apropiem, să recuperăm din puncte şi să luptăm pentru primul loc. Avem şi play-off, se pot întâmpla multe lucruri, nu e o luptă în doi”, a spus Toni Petrea.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și