Închide meniul

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Oltenii au văzut altă fază! Nicolo Napoli și Claudiu Bălan l-au făcut praf pe Istvan Kovacs după ce a acordat penalty, dar reluările TV arată altceva. ”Ne-a furat!” / ”A fost de cascadorii râsului!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 februarie 2022, 22:24

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Oltenii au văzut altă fază! Nicolo Napoli și Claudiu Bălan l-au făcut praf pe Istvan Kovacs după ce a acordat penalty, dar reluările TV arată altceva. ”Ne-a furat!” / ”A fost de cascadorii râsului!”

Istvan Kovacs poate arbitra finala Europa League sau Conference League

Istvan Kovacs poate da lovitura carierei / Profimedia

Oltenii l-au făcut praf pe Istvan Kovacs după FCSB – FC U Craiova 1948 2-2

”Am făcut un meci foarte bun. Am avut o ocazie pentru câștigarea meciului. Arbitrul ne-a furat la penalty. Au egalat ei, 1-1. Un egal cu ei e ok, dar trebuia să câștigăm trei puncte. Important să dăm 100% și rezultatele vor veni. Suntem aici împreună pentru a salva echipa”, a răbufnit Nicolo Napoli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și Claudiu Bălan, marcatorul primului gol al oltenilor, a tunat la finalul meciului.

”Am primit un penalty de cascadorii râsului. Sidibe pune la jumătate de metri piciorul și arbitrul dă penalty. Am revăzut faza, sunt curios dacă se dădea și dacă era în celălalt careu.

Cred că am făcut un meci bun și meritam să câștigăm. Am condus aproape tot meciul. A fost o greșeală mare de arbitraj. Etapele trec și noi nu acumulăm puncte din cauza greșelilor de arbitraj”, a spus și Claudiu Bălan.

Nervi pe Arena Națională. Roș-albaștrii au cerut penalty

Faza controversată a avut loc în minutul 70, la scorul de 1-1. Achim l-a faultat pe nou-intratul Claudiu Keșeru, care a căzut „secerat”. Istvan Kovacs a intervenit imediat și, spre nemulțumirea jucătorilor lui Mihai Pintilii, nu a acordat penalty.

Reclamă

„Centralul” partidei i-a acordat cartonaș galben jucătorului oltenilor și a dictat lovitură liberă din marginea careului. Keșeru și coechipierii săi au protestat degeaba. Decizia arbitrului nu a putut fi întoarsă.

Pe reluări nu s-a observat exact dacă faultul a avut loc în careu. Dacă piciorul lui Keșeru era pe linie, atunci vicecampionii ar fi trebuit să primească lovitură de la 11 metri. Atacantul intrat în minutul 61, în locul lui Crețu, a fost cel care a executat lovitura liberă și a fost la un pas să marcheze. Popa a respins mingea din vinclu.

Istvan Kovacs a acordat însă penalty în prelungiri, în momentul în care Sidibe l-a faultat pe Ianis Stoica.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și