Închide meniul

FCSB – FC Voluntari 4-0 | Liviu Ciobotariu, exasperat de greşelile jucătorilor săi: „O zi neagră! Am făcut act de prezenţă!”

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2022, 23:57

FCSB – FC Voluntari 4-0 | Liviu Ciobotariu, exasperat de greşelile jucătorilor săi: „O zi neagră! Am făcut act de prezenţă!

Liviu Ciobotariu este antrenorul lui FC Voluntari

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • FCSB – FC Voluntari 4-0
  • Liviu Ciobotariu, exasperat după eşecul la scor

Liviu Ciobotariu (51 ani) a oferit prima reacţie după FCSB – FC Voluntari 4-0. Echipa lui Toni Petrea a făcut show pe Arena Națională și s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj, chiar înaintea meciului direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ciobotariu s-a declarat nemulţumit după ce echipa sa a încasat 4 goluri în meciul cu FCSB. Ilfovenii veneau după victoriile cu Universitatea Craiova, 3-1, şi Farul Constanţa, 1-0.

Liviu Ciobotariu, exasperat după eşecul la scor cu FCSB

„Am făcut multe greşeli, practic am început de la 0-1, am primit gol pe contraatac, rar primim aşa. Am făcut greşeli, îmi asum acest rezultat, este un duş rece pentru noi. De când sunt la echipă nu am primit patru goluri, a fost o zi neagră pentru noi. Am făcut act de prezenţă. Poate să spună oricine orice, noi nu avem niciun partipris cu nimeni, nu intru în polemică, fiecare să gândească cum vrea”, a declarat Liviu Ciobotariu la final.

Reclamă

FCSB – FC Voluntari 4-0 | Gigi Becali poate visa din nou la titlu!

FCSB – FC Voluntari 4-0. Echipa lui Toni Petrea a făcut show pe Arena Națională și s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj, chiar înaintea meciului direct.

FCSB a deschis scorul încă din minutul 5. Darius Olaru a marcat de la bara a doua, după o centrare cu piciorul stâng a lui Octavian Popescu. Mingea a părut că îi era destinată lui Ivan Mamut, dar atacantul comparat de Gigi Becali cu Karim Benzema a dat pe lângă minge din șase metri.

Reclamă

S-a făcut 2-0 în minutul 26, după golul „perlei” Ianis Stoica. Jucătorul ofertat de Arsenal a marcat cu latul după un assist al lui Ovidiu Popescu, zis „Lampard de România”.

Roș-albaștrii n-au mai forțat la fel de mult și în repriza a doua, dar finalul i-a aparținut lui Florin Tănase. Căpitanul lui FCSB a marcat în minutul 70 cu un șut din interiorul careului, după pasa lui Darius Olaru. Golgheterul roș-albaștrilor a făcut dubla cu aproximativ 10 minute înainte de final, cu o reluare simplă din fața porții.

S-a terminat 4-0 pentru FCSB, care visează din nou la titlu. Marele derby cu CFR Cluj se joacă duminică 20:30, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat