Închide meniul

FCSB – FC Voluntari 4-0 | Mihai Pintilii a dezvăluit ce le-a spus Mihai Neșu în vestiar lui Tănase și Octavian Popescu. Răspuns genial când a fost întrebat de schimbări

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 aprilie 2022, 23:44

FCSB – FC Voluntari 4-0 | Mihai Pintilii a dezvăluit ce le-a spus Mihai Neșu în vestiar lui Tănase și Octavian Popescu. Răspuns genial când a fost întrebat de schimbări

Mihai Pintilii a stat pe bancă în locul lui Toni Petrea

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB – FC Voluntari 4-0. Echipa lui Toni Petrea a făcut show pe Arena Națională și s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj, chiar înaintea meciului direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Invitat special la meciul de pe Arena Națională a fost Mihai Neșu, care s-a aflat pentru prima dată pe cel mai mare stadion al țării. Fostul jucător a intrat în vestiarul lui FCSB înaintea partidei. Pintilii a dezvăluit că Neșu le-a cerut roș-albaștrilor să câștige cu 3-0, dar aceștia i-au depășit așteptările.

FCSB – FC Voluntari 4-0 | Mihai Pintilii, despre vizita din vestiar a lui Mihai Neșu

„Eram la flash când a fost Neșu în vestiar. Nu știu dacă le-a zis băieților că batem cu 3-0, cred că asta”, a spus Mihai Pintilii, după meci.

FCSB a deschis scorul încă din minutul 5. Darius Olaru a marcat de la bara a doua, după o centrare cu piciorul stâng a lui Octavian Popescu. Mingea a părut că îi era destinată lui Ivan Mamut, dar atacantul comparat de Gigi Becali cu Karim Benzema a dat pe lângă minge din șase metri.

S-a făcut 2-0 în minutul 26, după golul „perlei” Ianis Stoica. Jucătorul ofertat de Arsenal a marcat cu latul după un assist al lui Ovidiu Popescu, zis „Lampard de România”.

Reclamă

Roș-albaștrii n-au mai forțat la fel de mult și în repriza a doua, dar finalul i-a aparținut lui Florin Tănase. Căpitanul lui FCSB a marcat în minutul 70 cu un șut din interiorul careului, după pasa lui Darius Olaru. Golgheterul roș-albaștrilor a făcut dubla cu aproximativ 10 minute înainte de final, cu o reluare simplă din fața porții.

FCSB – FC Voluntari 4-0 | Mihai Pintilii: „Un meci cu schimbări!”

Ianis Stoica a marcat în prima repriză primul gol după două luni, dar nu a fost suficient ca să rămână în teren. La pauză, jucătorul de 19 ani a fost schimbat de Andrei Cordea. Mihai Pintilii a avut o explicație genială la finalul partidei.

„Cred că am controlat toată partida și nu cred că am avut emoții. Un meci bun. Nu s-a relansat campionatul. Luăm fiecare meci în parte. Săptămâna viitoare sunt trei puncte în joc și trebuie să le câștigăm ca să putem să sperăm mai departe.

Reclamă 4 / 0/3

Întreabă-mă de schimbări. S-au făcut trei schimbări la pauză. Astea au fost schimbările. Un meci cu schimbări. Au intrat și am mai dat două goluri. Sunt cinci schimbări, schimbăm jumătate de echipă.

Ianis este un jucător tânăr care are nevoie de încredere. Ne bucurăm pentru el și când intră pe teren trebuie să-și facă treaba.

Sincer, nu mă așteptam la un asemenea scor. Mai ales că în campionat am bătut-o în minutul 90, foarte greu. Și acum chiar mă așteptam să fie un meci dificil, dar mă bucur că am început meciul bine și ne-am făcut jocul mai ușor”, a mai spus Mihai Pintilii.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și