Închide meniul

FCSB împrumută fotbalişti pe bandă rulantă! Clubul lui Gigi Becali a renunţat la preferatul lui Ilie Dumitrescu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 iulie 2021, 19:24

FCSB împrumută fotbalişti pe bandă rulantă! Clubul lui Gigi Becali a renunţat la preferatul lui Ilie Dumitrescu

FCSB - Viitorul Pandurii Târgu Jiu 5-1 / Foto: fcsb.ro

FCSB - Viitorul Pandurii Târgu Jiu 5-1 / Foto: fcsb.ro

FCSB l-a trimis la FC Voluntari pe Robert Ion (20 ani). De asemenea, clubul lui Gigi Becali l-a împrumutat şi pe Andrei Istrate (19 ani) la Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB împrumută fotbalişti pe bandă rulantă în această campanie de mercato

Sezonul trecut, Robert Ion a bifat doar 4 meciuri pentru gruparea roş-albastră, două în Liga 1, iar alte două în preliminariile UEFA Europa League.

„Cluburile FC Voluntari și FCSB au ajuns la un acord în privința împrumutului jucatorului Robert Ion la echipa noastră pentru viitorul sezon”, au anunţat ilfovenii pe Facebook.

Tânărul atacant Andrei Istrate va evolua în Copou, la Poli Iaşi, Acestuia i se va alătura şi Alexandru Stan (32 ani), care şi-a încheiat contractul cu FCSB, scrie liga2.ro.

Reclamă

Istrate a fost preferatul lui Ilie Dumitrescu. „Mi-a plăcut Istrate când l-am văzut într-un meci cu Poli Iași, în care a și marcat, și nu am priceput de ce nu a mai fost folosit după aceea. Are un fizic foarte bun pentru un număr 9”, spunea „Mister” sezonul trecut.

EXCLUSIV | Lovitură pe piața transferurilor! Academica Clinceni aduce un multiplu campion cu FCSB

Academica Clinceni a fost revelația sezonului trecut în Liga 1. Ilfovenii s-au calificat în premieră în play-off, iar în acest an vor să repte isprava. Pentru asta, echipa pregătită de Ilie Poenaru a adus un multiplu campion cu FCSB. Din informațiile AS.ro LIVE, jucătorul transferat de ilfoveni este Lucian Filip. Din câte se pare, acesta a semnat un contract valabil pe un an de zile.

Filip s-a despărțit de FCSB în vara acestui an. Gigi Becali i-a propus un post în staff-ul tehnic, dar jucătorul a dorit să-și continue cariera de fotbalist. La Clinceni mai evoluează în acest moment Florin Gardoș și Paul Pîrvulescu. Primul tocmai ce a semnat prelungirea contractului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:
Recomandări
  • FCSB împrumută fotbalişti pe bandă rulantă
  • La ce jucători a renunţat clubul lui Gigi Becali în această campanie de mercato

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și