Închide meniul

FCSB – Mioveni 3-0. Mihai Stoica nu a glumit! Andrei Vlad avea pregătit echipament de jucător de câmp!!! ”Era pregătit, e tehnicuț”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 octombrie 2021, 12:17

FCSB – Mioveni 3-0. Mihai Stoica nu a glumit! Andrei Vlad avea pregătit echipament de jucător de câmp!!! ”Era pregătit, e tehnicuț”

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unei declaraţii de presă / Captură Antena Sport

  • FCSB – Mioveni 3-0
  • FCSB a avut doar două rezerve pentru meciul de la Buzău

Înaintea meciului de la Buzău, FCSB avea doar două rezerve, astfel că Mihai Stoica chiar l-a întrebat pe portarul Vlad dacă este pregătit să evolueze pe altă poziție. Vlad a avut chiar și echipament pregătit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Mioveni 3-0. Mihai Stoica: Am vorbit cu Vlad, l-am întrebat dacă a jucat vreodată jucător de câmp

”Am vorbit cu Vlad, l-am întrebat dacă a jucat vreodată jucător de câmp, mi-a zis că a jucat la Brașov, am pregătit echipament de joc de câmp pentru ambii portari, am zis just in case (n.r. – doar dacă ar fi cazul).

Reclamă

Era pregătit, e tehnicuț, dar n-aș vrea să o împingem în ridicol pentru că chiar am avut probleme. Trebuia să ne gândim chiar și la asta”, a spus Mihai Stoica, într-o conferință de presă.

Sunt nu mai puțin de 9 jucători care au fost testați pozitiv cu Covid-19. Ultimii doi chiar ieri și au fost anunțați în exclusivitate de as.ro. Este vorba de Vali Gheorghe și Valentin Crețu fotbaliști care, în mod normal, ar fi fost titulari.

Reclamă

Mihai Stoica, răspuns pentru contestatari

Oaspeţii au criticat dur arbitrajul, iar specialiştii le-au dat dreptate argeşenilor. Acum, oficialul vicecampioanei, Mihai Stoica iese la contraatac şi reclamă, la rândul său, o fază litigioasă.

„Ce distracție prin studiouri, ce lamentări, ce echidistanță prezintă marii specialiști… Cam puține comentarii despre faza din prima repriză, când Olaru este busculat în careul Mioveniului. Marii specialiști ar trebui să explice că pe un astfel de teren e foarte periculos să faci alunecare în propriul careu pentru că arbitrul se poate înșela.

Când Bîrsan dicta penalty în meciul cu Craiova împotriva noastră la un atac regulamentar al lui Andrei Vlad și nu vedea faultul asupra lui Dennis Man din careul lor – deși șortul se lungise – nu mai erau atât de contrariați marii specialiști.

Reclamă 4 / 0/3

Nici când CFR bătea 1-0 la Mioveni dintr-un ofsaid kilometric. Că deh, se mai întămplă. Ura emanată în studiouri generează o mai mare simpatie în rândurile milioanelor de suporteri steliști. Asta nu înțeleg marii specialiști”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat 21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”