Închide meniul

FCSB nu vrea să mai audă de Marius Șumudică! Anunțul făcut de Mihai Stoica. „Am avut o discuție aprinsă cu Gigi Becali!”

Alexandru Ivan Publicat: 12 martie 2022, 0:15

Reclamă
FCSB nu vrea să mai audă de Marius Șumudică! Anunțul făcut de Mihai Stoica. „Am avut o discuție aprinsă cu Gigi Becali!

Marius Șumudică, fostul antrenor al lui Gaziantep, Rizespor şi Yeni Malatyaspor

Profimedia

Mihai Stoica s-a supărat pe Marius Șumudică că nu a vorbit și cu el în momentul în care negocia cu Gigi Becali. „Șumi” i-a refuzat atunci pe roș-albaștri și a semnat cu rivala CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica nu vrea să mai audă de Marius Șumudică la FCSB

„Am văzut posibilă colaborarea, n-am avut nimic împotrivă vara trecută, am sprijinit ideea. El se înțelesese cu Gigi, mai departe știe el exact ce a făcut. Nu cred că se va mai pune problema în viitor pentru o colaborare. De fapt, sunt convins!

I-am zis lui Gigi de prima dată că nu va veni. Am avut o discuție aprinsă cu Gigi pe tema asta! El credea că semnează. Eu îl cunosc pe Șumi și știam că dacă venea, îmi dădea 10 telefoane, mă întreba de cantonamente, transferuri. Iar eu nu vorbisem deloc cu el!

Nici prin gând nu-mi trecea că merge la CFR atunci! Edi Iordănescu m-a sunat, de exemplu, când au început negocierile cu Gigi. N-ai cum să vii la FCSB și să nu discuți cu mine!”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Șumi a fost demis rapid de la CFR Cluj, în mai puțin de două luni. În prezent, Șumudică e liber de contract, după o altă experiență, eșuată, la Malatyaspor.

Reclamă

Marius Şumudică, dialog uluitor cu Gigi Becali

Marius Şumudică a avut un dialog uluitor cu Gigi Becali, după ce Adrian Mutu a fost numit antrenor la Rapid. Antrenorul de 51 de ani l-a sunat pe patronul FCSB chiar la ieşirea din biserică şi i-a transmis că regretă faptul că nu a acceptat oferta roş-albaştrilor.

Şumudică regretă că nu a acceptat oferta FCSB. Antrenorul a refuzat oferta roş-albaştrilor din cauza trecutului rapidist. La luni bune de la acel moment, „Şumi” a vrut să revină acasă, în Giuleşti. Adrian Mutu a fost preferat în locul său de conducerea Rapidului.

Nu mă interesează cine nu m-a vrut la Rapid. M-am dus la biserică, m-am spovedit. Când am ieşit din biserică, primul telefon i l-am dat lui Gigi Becali. I-am zis aşa: „Am fost un prost că am gândit cu inima şi cu sufletul!”. Am greşit şi consider asta. Îmi acceptase tot Gigi. Aveam şi staff-ul meu.

Reclamă 4 / 0/3

Profesional, eu am greşit. Dacă mergeam la Steaua sau FCSB mă băteam la titlu cu şanse reale. Nu ştiu ce se întâmpla după. Că făcea trei schimbări la pauză, că făcea două… îi antrena Şumudică. Nu zic că sunt mai deştept ca Petrea, ca Iordănescu!”, a dezvăluit Mariu Şumudică.

Gigi Becali i-a răspuns lui Marius Şumudică: „Dacă venea la mine, eram campioni!”

Becali a precizat că este în continuare în relaţii bune cu Şumudică şi că este convins că ar fi fost o colaborare de succes. Mai mult, este sigur că FCSB ar fi fost campioană cu „Şumi” pe bancă.

Așa este, Șumi m-a sunat. Îmi pare bine că v-a zis aceste lucruri, iar eu să știti că nu mai sunt supărat pe el. Mi-am dat seama că Șumi este un om bun, iar el m-a refuzat pe mine pentru Rapid. Si uitați că Rapid i-a întors spatele. Viața merge înainte, iar noi doi rămânem prieteni. Îi voi ajuta familia ori de câte ori ei vor apela la mine.

Eu sunt convins că dacă Șumi venea atunci la mine, noi eram campioni, dar asta este. Șumudică a gândit atunci cu inima și a refuzat oferta, deși bătusem palma, iar Argăseală le trimisese actele„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și