Închide meniul

FCSB poate da lovitura pe piaţa transferurilor, dacă preţul e corect. „Eu nu mă pot împotrivi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2021, 13:28

FCSB poate da lovitura pe piaţa transferurilor, dacă preţul e corect. „Eu nu mă pot împotrivi

FCSB poate da lovitura pe piaţa transferurilor

Hepta

„Eu am spus de mult timp că Turda este un jucător senzațional. L-am comparat cu Belo. Îmi permit, pentru că el e fratele meu. Nu m-am înșelat. Turda crește de la lună la lună, învață foarte mute lucruri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cred că în scurt timp îl putem vedea și la echipa națională. Muncește și are mari șanse. Eu nu mi-aș dori ca el să plece, dar dacă domnul primar și cei care conduc destinele decid să îl dea pe Turda, eu nu mă pot împotrivi”, a spus Jean Vlădoiu.

Grigore Turda, prima reacție despre interesul lui Gigi Becali

Grigore Turda (24 ani), fundașul lui FC Argeș, a oferit prima reacție despre interesul lui Gigi Becali. În exclusivitate pentru AS.ro, fotbalistul poreclit „noul Belodedici” i-a transmis un mesaj patronului FCSB.

„Mă bucură chestia asta. Mă bucur că staff-ul e mulțumit de mine pentru că și ei mi-au oferit mie încredere și cred că din cauza asta am evoluțiile din ce în ce mai bune.

Până nu e ceva concret, nu mă gândesc atât de departe. Deocamdată încerc să-mi fac treaba cât mai bine aici la FC Argeș și vom vedea mai încolo ce va fi. Suntem o familie, am făcut un grup frumos și deocamdată nu mă gândesc la plecare”, a declarat Grigore Turda, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Grigore Turda e poreclit „noul Belodedici”

Fundașul lui FC Argeș are cu ce se mândri. Fotbalistul este poreclit „noul Belodedici”. „Mă bucură comparația asta cu domnul Belodedici. Este greu să ajung la performanțele lui, dar nu pot decât să mă bucur că pot să fiu comparat cu un asemenea fotbalist”, a mai spus fundașul.

Turda îndeplineşte cele două condiţii la care Gigi Becali ţine foarte mult: să fie român şi să fie şi tânăr, pentru a putea fi vândut după ce îşi va face un nume la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Grigore Turda e aproape de transferul la FCSB
  • Turda e poreclit „noul Belodedici”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și