Închide meniul

FCSB poate rămâne fără sponsor, dar echipa nu va fi afectată: „Nu își poate imagina cineva vreodată ce avere are Gigi Becali!”

Antena Sport Publicat: 21 septembrie 2021, 8:16

Reclamă
FCSB poate rămâne fără sponsor, dar echipa nu va fi afectată: „Nu își poate imagina cineva vreodată ce avere are Gigi Becali!

Pe cine vrea Gigi Becali selecționer la echipa națională

Hepta

Acest lucru nu va afecta însă și echipa de fotbal, susține Dumitru Dragomir. Fostul șef de la LPF este convins că Gigi Becali va face ca Tănase și compania să nu simtă lipsa unui sponsor principal. „Nici nu va imaginați câtă avere are Gigi!”, a anunțat Mitică Dragomir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este printre cei mai bogați oameni din România

Dumitru Dragomir susține că Gigi Becali este unul dintre cei mai bogați oameni din România și consideră că FCSB nu are nevoie de alt sponsor. De altfel, echipa lui Becali a evoluat mult timp fără un sponsor principal, finanțatorul formației a ținut standardul sus.

„Îl doare în pălărie pe Gigi că nu o să-i mai aibă pe ăştia sponsori. Nici nu vă imaginaţi câtă avere are Gigi. Nu-şi poate imagina cineva vreodată ce avere Gigi. Să mai găsească alt sponsor? Pentru ce? El este principalul sponsor, el dă toţi banii acolo”, a anunțat Dumitru Dragomir, conform telekomsport.ro.

Câți bani primește FCSB de la sponsorul principal

Becali primește 800.000 de euro, pe an, pentru ca sponsorul principal să apară pe tricouri, în fața, dar și pe panourile publicitare, la meciurile de acasă. Pe lângă această sumă, FCSB mai are și alte bonusuri.

200.000 de euro pentru titlu, 100.000 pentru Cupă, 300.000 pentru grupele Champions League și 200.000 pentru Europa League.

Reclamă

„Aveam până în 2022, au zis să facem până în 2025. Am zis da. În rest nu cunosc, ce fac, mă bag în afacerile oamenilor?”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro, în urmă cu câteva luni. FCSB are acelaşi sponsor principal din 2013.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și