Închide meniul

FCSB – Rapid | „Mereu a fost mai cald înăuntru!” Mihai Stoica se aşteaptă la o atmosferă incendiară la derby! Mesaj pentru Istvan Kovacs: „Să nu trăim ce a fost în tur!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2021, 23:57

FCSB – Rapid | „Mereu a fost mai cald înăuntru! Mihai Stoica se aşteaptă la o atmosferă incendiară la derby! Mesaj pentru Istvan Kovacs: „Să nu trăim ce a fost în tur!

Mihai Stoica a prefaţat derby-ul FCSB - Rapid

Hepta

Mihai Stoica se aşteaptă la un spectacol total în tribune, la FCSB – Rapid. Managerul general al roş-albaştrilor se aşteaptă la un derby în adevăratul sens al cuvântului, deşi meciul se va disputa după reguli de pandemie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Rapid | Mihai Stoica anunţă că 20 de mii de fani vor fi în tribune

Ne ducem înspre 20.000 de bilete vândute, Rapid are 5.000 de bilete, pentru că se vând din două în două scaune. Pe National Arena parcă nu se simte vremea de afară, cel puțin la meciurile noastre. Mereu a fost mai cald înăuntru decât afară pe National Arena”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

FCSB – Rapid | Mihai Stoica, mesaj clar pentru Isvan Kovacs

Mihai Stoica i-a transmis un mesaj ferm lui Istvan Kovacs, cel care va arbitra derby-ul dintre FCSB şi Rapid. Oficialul roş-albaştrilor i-a cerut lui Kovacs să nu tolereze jocul dur.

A fost delegat un arbitru de valoare la meciul cu Rapid. Ce mă interesează pe mine este să nu trăim ce am trăit în primele minute ale meciului tur, când Barbu a lăsat să ne lovească adversarii jucătorii cum au vrut ei„, a mai spus Mihai Stoica.

Citește și:

FCSB – Rapid | Gigi Becali i-a transmis acelaşi mesaj lui Istvan Kovacs

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru Istvan Kovacs, arbitrul desemnat să conducă de la centru derby-ul FCSB – Rapid. „Nu vreau lupte greco-romane și nu vreau cotonogeală!”, a fost mesajul patronului roş-albaştrilor.

Reclamă

„Ei vor fi foarte agresivi, îl rog pe arbitru să își facă datoria, să fie atent și să jucăm fotbal. Vreau să jucăm cum văd în Europa. Nu vreau lupte greco-romane și nu vreau cotonogeală. Și trebuie să câștigăm neapărat jocul ăsta.

Eu nici meciul trecut nu-l consider pierdut. Ne-am dat un autogol (n.r. Paulo Vinicius, minutul 40, în Rapid – FCSB 1-0), dar am controlat jocul. Eu sper să controlăm jocul și să marcăm, de data asta, noi”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

Toni Petrea, confuz înainte de derby: „Nici nu ştiu cine arbitrează!”

Toni Petrea a prefaţat derby-ul cu Rapid de pe Arena Naţională. Antrenorul FCSB a aflat chiar la conferinţa de presă că Istvan Kovacs a fost desemnat să conducă la centru confruntarea de foc.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un joc important între două echipe de tradiţie. Atmosfera va fi una plăcută cu siguranţă. Întâlnim un adversar care vine cu un moral bun. Un adversar care va încerca să ne pună probleme. Vine cu un moral bun şi are pretenţii la play-off. Suntem pregătiţi. Sper că jucătorii sunt refăcuţi.

La un asemenea meci nu poţi să motivezi jucătorii cu un rezultat. E o echipă bună şi au demonstrat că joacă. Consider că este un derby. Toată lumea doreşte spectacol. În momentul de faţă este mult mai important să câştigăm. Avem un căpitan de echipă foarte bun. Nici nu ştiu cine arbitrează. (n.r. după ce a aflat că Istvan Kovacs va arbitra). Este un arbitru bun”, a spus Toni Petrea la conferinţa de presă a derby-ului cu Rapid.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și