Închide meniul

FCSB, refuzată de un internaţional român! Dezvăluirea făcută de Mihai Stoica: „Am vrut să îl transferăm!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 septembrie 2022, 21:10

FCSB, refuzată de un internaţional român! Dezvăluirea făcută de Mihai Stoica: „Am vrut să îl transferăm!

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB a fost refuzată de un internaţional român. Dezvăluirea a fost făcută de Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, după România U20 – Germania U20.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Borbei este jucătorul care a refuzat să ajungă la FCSB. Portarul celor de la Lecce cotat la 150.000 de euro a fost dorit de echipa lui Gigi Becali în urmă cu 3 ani, când avea 16 ani şi evolua la Poli Timişoara.

FCSB, refuzată de un internaţional român

”Noi am vrut să îl transferăm pe Borbei, era la Timişoara, la 16 ani deja apăra foarte bine la Liga 2, acum l-am văzut puţin schimbat fizic, parcă a devenit mai longilin, părea mai solid, a preferat să plece în Italia, la Lecce.

Nu există pe acolo, e greu ca un portar străin, tânăr şi cu o talie mică să apere în Italia, iar Robert Popa (n.r. fostul competitor al lui Borbei) e căpitan la Craiova şi apără la U21”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Dorin Rotariu „i-a dat cu seen” lui Mihai Stoica

Dorin Rotariu, jucătorul care „i-a dat cu seen” lui Mihai Stoica, nu a fost dorit doar de FCSB. Iosif Rotariu a dezvăluit că nepotul său a fost căutat de CFR Cluj, dar şi de Universitatea Craiova.

Reclamă

Dorin Rotariu a ales să nu se întoarcă în România. El joacă în Grecia, la Atromitos, echipă care se află pe locul 6. În vară, Rotariu a fost dorit de FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

„Dorin a fost căutat să vină în România, în vară. A fost dorit de primele trei echipe din țară, FCSB, Craova și CFR. El a avut o experiență în România, știe ce se întâmplă la noi. În străinătate sunt alte condiții de pregătire. În Grecia, ritmul e superior față de ce se întâmplă la noi. Și nu doar în Grecia. Am fost devansați de mai multe țări”, a spus Iosif Rotariu la digisport.ro.

Mihai Stoica cere o „revoluţie” în fotbalul din România

Mihai Stoica s-a săturat şi cere o „revoluţie” în fotbalul din România. E convins că doar aşa se pot vedea rezultate la echipa naţională. Managerul general de la FCSB îşi doreşte să se urmeze modelul ales în Ungaria şi să înceapă o reconstrucţie.

Reclamă 4 / 0/3

MM i-a dat exemplu pe fotbaliştii maghiari, care au obţinut rezultate spectaculoase. Sunt pe primul loc în grupa „morţii” din Nations League, din care mai fac parte Italia, Germania şi Anglia. Au învins-o cu 4-0, în deplasare, pe selecţionata lui Southgate şi tocmai au răpus-o şi pe Germania, la ea acasă!

Oficialul FCSB anunţă că, dintre antrenorii români, lupta pentru postul de selecţioner ar trebui să se dea între Cosmin Olăroiu şi Răzvan Lucescu. Şi-ar dori totuşi ca Răzvan Burleanu să îl înlocuiască pe Edi Iordănescu cu un tehnician italian.

„Eu cred că modelul maghiarilor ar trebui urmat. Nu trebuie să avem neapărat un antrenor român. Antrenorii români de mare valoare stau pe milioane afară. La momentul actual eu cred că dacă ar fi toţi, prin absurd, disponibili pentru naţională, ar exista bani de salariu, finala ar fi între Olăroiu şi Răzvan Lucescu. Bun, nu sunt disponibili. Echipa naţională nu poate ajunge să concureze cu cluburile respective.

Atunci aduc un antrenor străin, nu neapărat un antrenor străin care nu ştia, care era lăsat de fotbal, cum era Daum. Daum era lăsat, nu ştia de capul lui. Aduc un Rossi (n.r. – selecţionerul Ungariei), habar nu am, italieni. Mă gândeam la genul Stamaccioni. Există atât de mulţi antrenori în Italia. Italia, un izvor de antrenori. La naţională nu trebuie să-i dau un salariu extraordinar, dar o încerc şi pe asta. Vrei un antrenor ca să ce? Să fie ascultător? Nu trebuie să fie neapărat român, din moment ce ungurii au făcut ce au făcut cu un străin„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și