Închide meniul

FCSB riscă să fie eliminată la “masa verde” din Cupa României, după anunțul devastator făcut de Mihai Stoica. Mesajul ferm transmis de FRF

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2021, 17:36 / Actualizat: 21 octombrie 2021, 20:02

Reclamă
FCSB riscă să fie eliminată la “masa verde” din Cupa României, după anunțul devastator făcut de Mihai Stoica. Mesajul ferm transmis de FRF

Propunere șoc pentru Liga 1! "Nu te vaccinezi, nu joci!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

În acest context, sunt șanse mari ca meciul cu Farul, dar și cu FC Voluntari, din optimile de finală ale Cupei României, să nu se poată disputa. Dacă partida din Liga 1 se poate amâna, nu același lucru se poate spune despre meciul din Cupă României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF a nunțat după tragerea la sorți a șaisprezecimilor Cupei României că meciurile nu se pot reprograma în cazul unor focare de Covid-19.

FCSB riscă să eliminată la “masa verde” din Cupa României

“În conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitie la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma”, a transmis frf.ro.

Mihai Stoica, anunțul momentului: „Nu dorim nimănui să ajungă în situația noastră!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit că roș-albaștrii au doar 11 jucători valizi, dintre care doi portari. Focarul de Covid-19 a ajuns chiar și în academia clubului, astfel că vicecampioana nu poate apela la juniori ca să completeze lotul.

FCSB a cerut oficial amânarea meciului cu Farul, dar Mihai Stoica anunță ca roș-albaștrii nu pot disputa nici meciul cu FC Voluntari din Cupa României, programat la mijlocul săptămânii viitoare.

Reclamă

„Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari. Avem focar de covid și în academie, ieri fiind depistați pozitiv Fulga, Geană, Moraru, Buhai, Bănuț și Bulimar, testarea celorlalți având loc azi.

Nu putem juca nici măcar meciul de miercuri din Cupa României pentru că singurii jucători care ies din izolare înainte de ziua în care e programat sunt Straton și Șerban (accidentat), iar niciun alt fotbalist accidentat care e negativ nu poate reveni până atunci.
Nu avem soluții și nu dorim nimănui să ajungă în situația noastră.

P.S. Oricine ar putea specula regulamentele și să câștige la masa verde, “fabricând” 5 accidentări, dar în niciun caz Hagi și Popescu”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și