Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Andrei Ivan, decisiv în derby: „Aveam un complex cu FCSB!”. Ce a vorbit cu Iulian Cristea despre controversatul penalty: „A spus că nu m-a atins”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 aprilie 2022, 22:07

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Andrei Ivan, decisiv în derby: „Aveam un complex cu FCSB!. Ce a vorbit cu Iulian Cristea despre controversatul penalty: „A spus că nu m-a atins

FCSB - Universitatea Craiova 0-2. Andrei Ivan, decisiv în derby:

Andrei Ivan, după un gol marcat pentru Universitatea Craiova pe Arena Națională

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Andrei Ivan a marcat primul gol al derby-ului, iar la final a fost în culmea fericirii. Atacantul oltenilor a dezvăluit ce a vorbit cu Iulian Cristea, cel care l-a faultat la faza penalty-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Andrei Ivan a comentat cele două faze controversate din derby-ul de pe Arena Națională. Atacantul oltenilor a deschis scorul din penalty, după un duel cu Iulian Cristea.

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Andrei Ivan, decisiv în derby: „Am avut noroc!”. Ce a vorbit cu Iulian Cristea despre penalty

Cei doi jucători au vorbit la finalul meciului, iar Ivan i-a spus adversarului că a existat contact. Vârful de 25 de ani a vorbit și despre golul anulat al lui Malcom Edjouma. Mijlocașul FCSB-ului l-a lovit în săritură pe Ivan înainte să trimită mingea în plasă, potrivit arbitrului central Horațiu Feșnic.

„Suntem fericiţi că am luat cele 3 puncte. Chiar a fost fault, i-am simțit brațul (n.r. – la golul anulat al lui Edjouma). M-a lovit în cap. Iar la penalty a fost contact. Am simțit și normal că am căzut. Este important să speculezi momente astea din timpul jocului. Sunt 3 puncte importante pentru noi.

(N.r. – Ce a vorbit cu Iulian Cristea pe teren). El a spus că nu m-a atins cât să fie penalty. Dar eu am simțit contactul și am căzut. Au avut și ei foarte multe ocazii. Ne-am apărat foarte bine și a venit golul al doilea pentru noi, printr-o execuție superbă a lui Bic. Am avut noroc. În fotbal trebuie să ai și noroc. Când avem ghinion nu mai spune nimeni că avem ghinion.

Reclamă

Ne face mare plăcere să câștigăm pe Arena Națională. Era un complex cu FCSB, acum orice e posibil în fotbal. Mai sunt câteva meciuri, trebuie să ne vedem de treabă și să luptăm să câștigăm.”, a spus Andrei Ivan, pentru digisport.ro.

Iulian Cristea, în depresie după ce a făcut penalty! Ce a spus despre duelul cu Andrei Ivan

Cristea a spus că nu știe sigur dacă l-a faultat pe Andrei Ivan la faza din finalul primei reprize. Apărătorul „roş-albaştrilor” a fost nemulţumit de faptul că FCSB „a controlat meciul din primul minut”, iar Craiova a câştigat cu „un penalty şi un şut pe poartă”.

Iulian Cristea speră în continuare la titlu, chiar dacă CFR Cluj se poate distanța la 8 puncte, dacă va învinge mâine FC Argeș.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte dezamăgit. Un joc pe care l-am controlat din primul minut. Din păcate a venit acea greșeală a mea, pe fondul unui joc bun al nostru. Nu știu dacă l-am atins (n.r. – pe Andrei Ivan, la faza penalty-ului). Nu mi-am dat seama dacă l-am atins, a căzut foarte ușor. N-am pierdut de o manieră nu știu cum. Ne-au bătut cu 2-0, dar noi am controlat jocul. Ne-am creat ocazii să marcăm, dar n-am reușit. Ei au avut un penalty și un șut spre poartă și au marcat.

Încă ne gândim la titlu, luăm meci cu meci. Puteam să ne apropiem de CFR, dar asta e. Sperăm în continuare. Și înainte era diferență mare și am rueșit să recuperăm. Și acum încercăm să recuperăm, dar important este să ne consolidăm locul al doilea. CFR încă nu a apucat să joace, nu putem vorbi despre un pas greșit făcut de noi.”, a declarat Iulian Cristea, pentru digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și