Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Iulian Cristea, în depresie după ce a făcut penalty: „Nu ştiu dacă l-am atins!”. Fundașul nu poate accepta înfrângerea: „Au avut un penalty şi un şut pe poartă!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 aprilie 2022, 21:30

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Iulian Cristea, în depresie după ce a făcut penalty: „Nu ştiu dacă l-am atins!. Fundașul nu poate accepta înfrângerea: „Au avut un penalty şi un şut pe poartă!

FCSB - Universitatea Craiova 0-2. Iulian Cristea, în depresie după ce a făcut penalty

Profimedia

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Trupa lui Toni Petrea a fost învinsă de Universitatea Craiova şi poate ajunge la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Iulian Cristea a comis penalty la primul gol marcat de olteni, iar la finalul meciului s-a arătat extrem de supărat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Cristea a comis penalty la golul marcat de Andrei Ivan în meciul FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Fundașul FCSB-ului s-a arătat extrem de dezamăgit la finalul partidei de pe Arena Națională.

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Iulian Cristea, în depresie după ce a făcut penalty! Ce a spus despre duelul cu Andrei Ivan

Cristea a spus că nu știe sigur dacă l-a faultat pe Andrei Ivan la faza din finalul primei reprize. Apărătorul „roş-albaştrilor” a fost nemulţumit de faptul că FCSB „a controlat meciul din primul minut”, iar Craiova a câştigat cu „un penalty şi un şut pe poartă”.

Iulian Cristea speră în continuare la titlu, chiar dacă CFR Cluj se poate distanța la 8 puncte, dacă va învinge mâine FC Argeș.

„Sunt foarte dezamăgit. Un joc pe care l-am controlat din primul minut. Din păcate a venit acea greșeală a mea, pe fondul unui joc bun al nostru. Nu știu dacă l-am atins (n.r. – pe Andrei Ivan, la faza penalty-ului). Nu mi-am dat seama dacă l-am atins, a căzut foarte ușor. N-am pierdut de o manieră nu știu cum. Ne-au bătut cu 2-0, dar noi am controlat jocul. Ne-am creat ocazii să marcăm, dar n-am reușit. Ei au avut un penalty și un șut spre poartă și au marcat.

Reclamă

Încă ne gândim la titlu, luăm meci cu meci. Puteam să ne apropiem de CFR, dar asta e. Sperăm în continuare. Și înainte era diferență mare și am rueșit să recuperăm. Și acum încercăm să recuperăm, dar important este să ne consolidăm locul al doilea. CFR încă nu a apucat să joace, nu putem vorbi despre un pas greșit făcut de noi.”, a declarat Iulian Cristea, pentru digisport.ro.

Mirko Pigliacelli, imposibil de învins în FCSB – Universitatea Craiova 0-2: „Nu-mi amintesc câteva intervenții am avut!”

Pigliacelli a avut nenumărate intervenții în fața jucătorilor de la FCSB, iar la final s-a arătat extrem de bucuros pentru colegii săi. Portarul italian a rămas complet impresionat de eurogolul înscris de Ovidiu Bic în repriza a doua, pe care l-a descris drept „șmecherie”.

„A fost un meci greu, cu stadionul plin. Multă lume, cu gazonul perfect, într-un derby de Liga 1. Am muncit pentru victorie şi e bine aşa. Ne trebuiau 3 puncte, ultima oară am pierdut, iar azi am câştigat.

Reclamă 4 / 0/3

Importante sunt punctele pentru toate echipele. A fost un meci frumos, cu ocazii de ambele părţi. Bine că noi am câştigat şi sunt foarte fericit pentru băieţi. A fost o săptămână cam grea. Nu îmi amintesc câte intervenţii am avut, dar nu mă uit la asta. Puteau să fie una, două, trei… Putea sa se termine şi 6-5 meciul, doar să câştigăm. A fost şmecherie, cum se spune (n.r. – despre golul lui Ovidiu Bic). A fost un gol superb!”, a spus Mirko Pigliacelli.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și