Închide meniul

FCSB – UTA nu e singurul meci care se joacă fără spectatori! Dinamo, Rapid și Farul, cu porțile închise. Cum arată programul etapei a 18-a din Liga 1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 decembrie 2021, 19:19

FCSB – UTA nu e singurul meci care se joacă fără spectatori! Dinamo, Rapid și Farul, cu porțile închise. Cum arată programul etapei a 18-a din Liga 1

Meciuri fără spectatori în Liga 1

Sport Pictures via Hepta

FCSB a anunțat deja că meciul de pe 5 decembrie, împotriva celor de la UTA, se va juca fără spectatori. Nu este însă singura partidă din această etapă care va avea porțile închise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei meciuri fără spectatori în etapa a 18-a din Liga 1

Primul meci cu tribunele goale este chiar prima partidă a etapei. Academica Clinceni – Dinamo, derby-ul „suferinței” din Liga 1, este programat vineri, 3 decembrie, de la ora 21:00.

Și Rapid are de suferit din cauza noilor restricții. Echipa lui Mihai Iosif are derby, sâmbătă, 4 decembrie, cu Farul lui Gică Hagi. Din păcate pentru suporteri, meciul a fost programat de la ora 21:30.

Restul de cinci partide din etapa cu numărul 18 se pot disputa cu spectatori în tribune. Universitatea Craiova, care are meci cu FC Botoșani, poate răsufla ușurată. LPF a programat partida de la ora 20:30, pe 6 decembrie. Și campioana CFR Cluj joacă cu public, de la ora 15:00, pe 4 decembrie, cu Chindia Târgoviște.

Programul etapei a 18-a din Liga 1

vineri, 3 decembrie
Academica Clinceni – Dinamo (21:00), fără spectatori

Reclamă

sâmbătă, 4 decembrie
Chindia Târgoviște – CFR Cluj (15:00), cu spectatori
Farul – Rapid (21:30), fără spectatori

duminică, 5 decembrie
CS Mioveni – Sepsi (13:30), cu spectatori
FC U Craiova 1948 – FC Voluntari (16:00), cu spectatori
FCSB – UTA (21:30), fără spectatori

luni, 6 decembrie
FC Argeș – Gaz Metan (17:30), cu spectatori
FC Botoșani – Universitatea Craiova (20:30), cu spectatori

Reclamă 4 / 0/3

Au acces la stadion doar suporterii vaccinați cu schema completă împotriva Covid-19 sau care au trecut prin boală.

Situație specială la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Etapa trecută, la meciul Universitatea Craiova – FCSB, fanii au avut acces pe stadion pe toată durata partidei, nu doar în prima repriză, așa cum era prevăzut de restricțiile în vigoare.

Suporterii au putut asista la tot meciul de pe Ion Oblemenco, pe viu, cu o singură condiție. Fanii care au fost pe stadion au păstrat biletul de meci până au ajuns acasă.

Șeful DSU, Raed Arafat, a dat o derogare chiar înaintea meciului. Polițiștii au primit instrucțiuni pentru a nu amenda suporterii echipelor de fotbal, dacă aceștia erau în afara locuinței, după ora 21.00.

FCSB s-a impus cu 3-2 la Universitatea Craiova și continuă lupta la titlu cu CFR Cluj. Oltenii lui Reghecampf au rămas mult în urma rivalelor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și