Închide meniul

Mihai Stoica, cucerit total de Octavian Popescu: „O să fim bucuroşi să spunem că suntem contemporani cu el!”. Discursul uimitor al managerului general de la FCSB: „Cine-l crede slab nu ştie fotbal!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 martie 2022, 8:32

Mihai Stoica, cucerit total de Octavian Popescu: „O să fim bucuroşi să spunem că suntem contemporani cu el!. Discursul uimitor al managerului general de la FCSB: „Cine-l crede slab nu ştie fotbal!

Mihai Stoica, cucerit total de Octavian Popescu

Hepta

FCSB a fost învinsă pe terenul lui FC Argeş, dar Mihai Stoica vede partea plină a paharului: evoluţia lui Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica l-a elogiat pe Octavian Popescu: „E un jucător fenomenal! Cine-l crede slab nu are habar de fotbal!

Managerul general al „roş-albaştrilor” a avut un discurs impresionant la adresa jucătorului de 19 ani, de pe urma căruia Gigi Becali speră să obţină o sumă record de transfer pentru clubul său.

„Primul om din staff pe care l-am întâlnit după meci a fost Mihai Pintilii. Normal ar fi trebuit să ne plângem. ‘Bă, dar uite, iar am pierdut’. Nu am jucat foarte rău. Am avut ocazii destul de multe, mai ales într-un nou sistem. Amândoi am început discuţia cu acelaşi lucru. Ce fotbalist e Octavian.

Pentru că Octavian şi ieri (n.r. – meciul cu FC Argeş) a sclipit. Este un jucător fenomenal. Nu face un meci slab. Cine-l vede că joacă slab nu se uită la cifre, habar nu are de fotbal. Pe o poziţie pe care nu a mai jucat, dar eu cred că aici poate să dea cel mai bun randament. Exact cum spuneam înainte, el nu trebuie neapărat să joace în margine, pentru că în momentul în care joacă în margine îşi pierde din calităţi.

Mihai Stoica: „O să fim bucuroşi să spunem că suntem contemporani cu Octavian Popescu!”

El are şi viziune, ceea ce nu au mulţi fotbalişti uriaşi în lume, care pot juca doar în margine. El vede excepţional. Are un serviciu extraordinar. Şi din meciul ăsta vă pot scoate un montaj în care a jucat…

Reclamă

La meciul cu CFR, când am luat golul doi, ce a făcut Octavian? S-a aruncat pe jos şi a plâns. E un copil care suferă, numai pentru echipă, în niciun caz pentru că se gândeşte la el. El nu joacă pentru el. O să fim bucuroşi să spunem că suntem contemporani cu el. E un copil care va ajunge mare fotbalist.”, a declarat Mihai Stoica, pentru telekomsport.ro.

Cotat la 1,9 milioane de euro de transfermarkt.com, Octavian Popescu a marcat 6 goluri şi a oferit 3 assist-uri în actualul sezon, în toate competiţiile.

Mihai Stoica nu mai crede în titlu

Păi noi am reuşit să pierdem în play-off, când am făcut excepţia, până acum orice echipă intra prima în play-off câştiga campionatul, noi anul trecut am intrat primii şi nu am luat campionatul. Minuni s-au mai văzut, dar aşa sună la ora asta pentru noi. Sunt şapte puncte după înjumătăţire. Îl vezi pe Petrescu pierzând de două ori şi încurcându-se încă o dată? Nici nu am suferit prea mult, pentru că gata am realizat că s-a mai dus un an„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica: „Andrei Vlad nu va mai apăra, însă e exclus să plece liber de contract”

Mihai Stoica a confirmat faptul că Andrei Vlad nu va mai apăra şi a anunţat că titular va fi tânărul Târnovanu. Mihai Stoica i-a dat dreptate lui Florin Prunea şi a spus că Vlad avea şanse mari să ajungă la naţionala României.

Dacă ar fi fost singura greşeală din acest sezon… sigur că nu poţi sa scoţi un portar după o greşeală, dar a greşit şi cu FC U. De acum va apăra Târnovanu.

Te doare inimia îl cunosc bine pe Vlad, e un copil modest, care a muncit mult. Dar greşelile astea să văd. Perianu sau Cordea pot greşi de două-trei ori pe meci, la mijloc, dar un portar nu. E sub contract, să fie lăsat liber, nu-mi vine să cred.

E un portar care dacă nu exista episodul, era în vederea selecţionerului. Are 23 de ani neîmpliniţi, portarii se maturizează greu”, a mai spus Mihai Stoica.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și