Închide meniul

Florentin Petre, anunţ categoric: „Vin şi pe jos pentru Dinamo!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 iulie 2022, 21:39

Florentin Petre, anunţ categoric: „Vin şi pe jos pentru Dinamo!

Florentin Petre a avut cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin, după ce fundaşul naţionalei României s-a transferat la Tottenham

Florentin Petre, în tricoul lui Dinamo / Hepta

Florentin Petre (46 ani) a făcut un anunţ categoric despre Dinamo. Fostul mare jucător din Ştefan cel Mare, în prezent la Ceahlăul Piatra Neamț, este dispus să devină antrenorul echipei sale de suflet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istoria de 74 de a clubului. „Câinii” vor evolua în Liga 2, însă nu au un antrenor principal în acest moment. Florentin Petre nu a fost ofertat de fosta sa echipă, însă a dat de înţeles că ar veni cu sufletul deschis în Ştefan cel Mare.

Florentin Petre, anunţ categoric

„Nu m-ai înțeles. Pentru Dinamo, vin și pe jos. Dar în momentul de față… Aici este problema cea mai mare!”, a declarat Florentin Petre, potrivit digisport.ro.

Viitorul lui Dinamo este încă unul incert, înainte ca Liga 2 să ia startul pe 6 august. „Câinii” îşi vor disputa meciurile de acasă în alt oraş, cel mai probabil la Giurgiu, după ce nu le-a fost aprobată cererea de a evolua pe stadionul Arcul de Triumf.

Gigi Becali anunţă haosul la Dinamo

Gigi Becali anunţă haosul la Dinamo, după ce gruparea din Ştefan cel Mare a fost retrogradată pentru prima oară în istoria de 74 de ani. Patronul FCSB este ferm convins că vor apărea mari probleme după ce noul stadion al „câinilor” va fi construit.

Reclamă

”Cea mai mare nebunie este că a făcut România din banii românilor patru-cinci stadioane noi și echipele nu au unde să joace. Știi ce ar fi frumos? După ce se construiește Ștefan cel Mare, chiar se poate întâmpla să zică Badea: ‘Stai domnule că noi suntem Dinamo și tu nu joci, acum joacă și tu în pribegie ca FCSB’.

O să vedeți voi de nu va fi așa, că durează până se face stadionul, ei o să promoveze (n.r. – echipa lui Nicolae Badea), că au niște interese imobiliare și au contracte pe societate. De aia trag de ea, că vor să o bage în Divizia B și după o să o bage și în A.

Dinamo special a fost retrogradată, ca să vină celălalt Dinamo. Și atunci să zică: ‘Pe stadionul acesta joacă Dinamo adevărata, nu ai palmaresul’. Ei au continuat activitatea lui Mulțescu, lui Dudu Georgescu, lui Dinu, a lui Dumitrache, dar nu este, ce dacă a continuat. O să mai strângă ei câteva nume care au mai fost acum în ultimul timp, un fel de Ogăraru și aia e”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo, din nou în atenția investitorilor străini

Dinamo a intrat din nou în atenția investitorilor străini. Clubul din „Ștefan cel Mare” se află în cel mai „negru” punct din istorie, după retrogradarea în Liga a 2-a. Oficialii lui Dinamo caută investitori, iar soluția ar putea veni din afară.

Chiar dacă experiența anterioară cu investitorii străini a dus la prăbușirea clubului, se pare că dinamoviștii sunt dispuși să asculte o nouă ofertă venită din afara țării. Potrivit gsp.ro, există un grup de investitori străini interesați să cumpere pachetul majoritar de acțiuni (72,87%) de la Dorin Șerdean.

Investitorii respectivi și-au trimis reprezentanții români la meciul amical disputat astăzi de Dinamo cu Concordia și pierdut cu 1-0. Aceștia au urmărit partida din tribunele stadionului din Chiajna, departe de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și de camerele foto.

„Interesul e real. Există și o firmă din străinătate dispusă să investească bani. S-a făcut și un fel de audit, iar astăzi reprezentanții au fost trimiși la meci”, au spus persoanele din anturajul conducerii lui Dinamo, potrivit gsp.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și