Închide meniul

Florin Prunea a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo: "Nepomuceno se chinuie, are 4-5 kg în plus!"

Alexandru Ivan Publicat: 21 martie 2021, 5:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

Reclamă
Florin Prunea a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo: "Nepomuceno se chinuie, are 4-5 kg în plus!"

Florin Prunea a dat de pământ cu Steliano Filip

Hepta

Dinamo n-a reușit să înscrie nici pe terenul codașei Poli Iași. "Câinii" au cele mai multe meciuri fără gol marcat (13) și sunt fără victorie de două luni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea i-a criticat dur pe jucătorii dinamoviști. I-a luat în vizor pe cei noi-veniți, despre care a spus că n-au adus niciun plus de calitate. Din contră, mai mult au creat probleme!

Florin Prunea i-a desființat pe jucătorii lui Dinamo

„La retrogradare nu e jucat nimic. Iași va avea un cuvânt de spus. Îl știu bine pe Nicolo Napoli, Poli va fi o nucă tare. Dinamo, dacă nu-și recuperează jucătorii, cu actualul lot nu poate să câștige niciun meci! Mă uitam pe bancă, nu aveai ce schimbări să faci. 

N-au nicio vină jucătorii care au venit, dar transferurile n-au adus niciun plus. Din contră, s-au mai apucat și de tâmpenii, cum a fost cazul lui Gueye cu cocaină. Nepomuceno se chinuie rău, săracul, are 4-5 kilograme în plus", s-a plâns Florin Prunea, la Digi Sport.

Dinamo a rămas pe locul 14 în Liga 1. "Câinii" au patru înfrângeri în ultimele cinci etape. Nepomuceno și Magaye Gueye, jucătorii criticați de Florin Prunea, au marcat împreună doar trei goluri. 

Reclamă

"Reacția lui Achim e corectă. Cam asta e la Dinamo, indiscplină la toate nivelurile. Cei din conducere, faceți ceva, nu e în regulă! Echipa asta nu a arătat așa rău în istoria ei! Să n-ai puțină mândrie în tine când îmbraci tricoul ăla?! E o istorie în spate! E pericol de retrogradare la Dinamo!”, a declarat Florin Prunea.

Andrei Blejdea, Gevaro Nepomuceno, Gudmund Kongshavn, Jonathan Morsay și Steliano Filip sunt jucătorii aduși de Dinamo în această iarnă. Nici unul dintre ei n-a impresionat în tricoul "câinilor".

Poli Iași – Dinamo 1-0

Formaţia lui Nicolo Napoli a câştigat la limită partida de foc cu Dinamo. Succesul cu 1-0 a fost primul după 11 etape. În prima repriză, gazdele au cerut penalty, după ce Blejdea a respins mingea cu cotul. Arbitrul Flueran a lăsat jocul să continue.

Reclamă 4 / 0/3

În actul secund al meciului, Poli Iaşi a finalizat perfect un contraatac, în minutul 62. Andreas Calcan i-a pasat perfect lui Uros Djuranovic, care l-a executat pe Mihai Eşanu. Atacantul grupării moldave a ajuns la cota 3 în actuala ediţie de campionat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și