Închide meniul

Florin Talpan, anunț categoric după ce ÎCCJ a amânat din nou decizia din procesul FCSB – CSA Steaua: „Am demonstrat că palmaresul ne aparține!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 martie 2023, 17:53

Florin Talpan, anunț categoric după ce ÎCCJ a amânat din nou decizia din procesul FCSB – CSA Steaua: „Am demonstrat că palmaresul ne aparține!

Florin Talpan, mesaj dur după ce a aflat câţi fani vor fi prezenţi la FCSB - CFR Cluj

Florin Talpan / Hepta

Florin Talpan a făcut un anunț categoric după ce ÎCCJ a amânat din nou decizia din procesul FCSB – CSA Steaua. Juristul care reprezintă echipa Armatei a declarat că clubul lui Gigi Becali nu are cum să câștige procesul. Talpan a explicat că a depus toate actele necesare pentru a demonstra, în cele din urmă, că palmaresul Stelei le aparține celor de la CSA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Adversarii mei (n.r. – FCSB) invocă motive deja cercetate de instanță la fond și apel care nu mai pot fi rejudecate în recurs”, a precizat Florin Talpan, potrivit prosport.ro.

Florin Talpan, anunț categoric după ce ÎCCJ a amânat din nou decizia din procesul FCSB – CSA Steaua

Juristul CSA Steaua consideră că șansele sale de victorie sunt extrem de mari.

Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat pentru data de 28 martie decizia în procesul dintre FCSB şi CSA Steaua, pentru palmares. Decizia pe care o vor anunţa judecătorii va fi una definitivă

Florin Talpan este de părere că șansele de succes ale celor de la CSA Steaua sunt iminente.

Reclamă

„Vă dați seama că tensiunea și stresul la care sunt supus sunt la cote maxime, dar am speranța că voi câștiga. Spun acest lucru, deoarece am o experiență pe instanță de peste 20 de ani.

Motivele de recurs formulate de FCSB și intervenienți sunt formale, nu sunt reale motive de casare care să se încadreze în cele expres prevăzute în dispozițiile art 488 cod proc. civ. Din contră, adversarii mei invocă motive deja cercetate de instanță la fond și apel care nu mai pot fi rejudecate în recurs.

Florin Talpan, convins că CSA Steaua va câștiga procesul cu FCSB, pentru palmares

Am făcut tot ce este omenește posibil, legal, să câștig acest dosar. Prin toate probele depuse și apărări formulate în decursul celor cinci ani de când a început judecarea cauzei, am demonstrat că palmaresul ne aparține”, a declarat Florin Talpan, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

În anul 2021, Curtea de Apel a decis că palmaresul Stelei din perioada 1947 – 1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua, în timp ce Asociația non-profit AFC Steaua deține palmaresul din perioada 1998-2003.

FCSB deține restul trofeelor, din 2003 și până în prezent.

Clubul lui Gigi Becali a atacat decizia, care a acordat palmaresul până în 1998 celor de la CSA Steaua.

FCSB, prima reacţie după ce procesul cu CSA Steaua pentru palmares a fost amânat

Virgil Boglea, avocatul FCSB-ului, a declarat că decizia amânării procesului poate fi una bună pentru clubul lui Gigi Becali. El susține că, în acest sens, judecătorii vor avea mai mult timp la dispoziţie pentru a lua decizia corectă.

„Nu eram sigur că este vorba de o amânare pentru că înainte de a apărea pe canelele oficiale, informaţia a apărut în presă. Dacă va fi aşa, eu cred că este o decizie de bun augur pentru FCSB.

Din experienţa mea, o nouă amânare înseamnă că judecătorii au vrut să aibă mai mult timp să studieze particularităţile acestui caz, mai ales că vorbim despre o speţă complexă.

De obicei, termenul de amânare este de două săptămâni, adică următorul termen ar fi fost pe 30 martie, dar acum este ceva mai scurt. Mă aşteptam ca azi să se dea un verdict, dar după cum v-am mai spus, amânarea poate fi de bun augur pentru noi.

Reclamă

Aş vrea să facem o disctincţie. Palmaresul este la FCSB, dar cei de la CSA Steaua s-au adresat instanţei în acest sens pentru a-l recupera. În cazul unui verdict favorabil pentru noi, FCSB nu câştigă palmaresul, pentru că deja îl are.

Pentru noi, cel mai bun scenariu este ca instanţa să pronunţe ca neîntemeiată acţiunea celor de la CSA Steaua şi atunci se va termina tot. Rămâne de văzut ce va fi, dar sunt optimist în ceea ce priveşte verdictul”, a declarat Virgil Boglea, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și