Închide meniul

Florin Talpan, atac devastator la Gigi Becali: „I-am luat numele, marca şi palmaresul! E în genunchi, nu mai are nimic!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2023, 18:14

Reclamă
Florin Talpan, atac devastator la Gigi Becali: „I-am luat numele, marca şi palmaresul! E în genunchi, nu mai are nimic!

Gigi Becali s-a trezit cu conturile blocate şi i-a făcut plângere penală lui Florin Talpan

Florin Talpan este în "război" cu Gigi Becali / Colaj AntenaSport/Profimediaimages

Florin Talpan a lansat un nou atac devastator la Gigi Becali. Juristul lui CSA Steaua l-a ironizat pe patronul lui FCSB şi l-a anunţat că „războiul” între ei e departe de a fi încheiat. E convins că i-a dat lovitura de graţie latifundiarului din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Talpan se laudă că a lăsat echipa lui Gigi Becali fără nume, marcă şi palmares. Reacţia vine la scurt timp după ce i-a asigurat pe fanii lui CSA Steaua că a găsit forma juridică pentru a primi dreptul de promovare, chiar dacă schimbarea Legii Sportului a primit aviz negativ.

Florin Talpan, atac devastator la Gigi Becali

Florin Talpan a recunoscut că, mai mult decât orice, are duelul lui cu Gigi Becali. Juristul „militarilor” s-a amuzat de rivalul său.

Domnul Gigi Becali e în genunchi în fața mea, l-am bătut la toate capitolele. I-am luat tot. Nu mai are nimic. A rămas dezbrăcat. I-am luat numele, i-am luat marca, i-am luat palmaresul.

(n.r. – dar nu i-ați luat banii, cele 37 de milioane de euro) Știți cum e? Noi niciodată nu ne mulțumim. O să-i iau și pe aceia. Stați liniștit că nu scapă.

Reclamă

Mie îmi pare rău de dumnealui. Eu unul l-am stimat până într-un anumit moment. Am început să am ceva împotriva lui când a început să mă jignească, să mă facă în toate felurile.

Până la urmă, persoana asta de care spunea că nu e bună de nimic, că stau la sprițuri, știți ce jigniri mi-a făcut, că turbează câinele cu mintea lui Talpan. Uite că mintea Talpan i-a luat numele, i-a luat marca, i-a luat palmaresul, nu mai are nimic și l-a pus în genunchi„, a declarat Florin Talpan pentru fanatik.ro.

În urmă cu două luni, Gigi Becali îl avertizase pe Florin Talan că, dacă juristul nu îi va plăti o datorie în valoare de 30.000 de euro, i se va pune sechestru pe casă.

Reclamă 4 / 0/3

Îi amintesc că a pierdut un proces și are să îmi dea 30 de mii de euro. Dacă nu mi plătește acești bani pănă luni, de săptămâna viitoare voi pune sechestru pe casa lui. Gata, dacă îi place circul, atunci să facem circ. Are proces pierdut și are să îmi dea banii ăștia. Îi aștept până luni, iar dacă nu îmi dă banii, voi declanșa procedurile de cerere de sechestru pe casa lui. Țipă acum ca să îl vadă suporterii, dar să vedeți voi cum suporterii ăia vor ajunge să susțină FC Talpan”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

CSA Steaua riscă retrogradarea

Pe de altă parte, pentru a spera la promovare, CSA Steaua trebuie să îşi rezolve anumite probleme apărute în dosarul de licenţiere. Aceste probleme ar putea duce chiar și la retrogradarea echipei, în Liga 3. Lacunele apar la capitolele administrativ și financiar, susține gsp.ro.

Sursa citată anunță că Steaua nu îndeplinește anumite criterii minime când vine vorba de personal și administrație. CSA poate scăpa de retrogradare doar dacă ”repară” aceste probleme până pe 31 mai.

Dacă în acel moment, ce reprezintă data limită de completare a dosarului de licențiere, situația ca fi neschimbată, roș-albaștrii ar putea să nu primească licența pentru Liga 2.

Sursa citată susține că problema administrativă provine de la schimbarea comandantului, după ce a expirat ultimul mandat al colonelului Ștefan Bichir. Pentru că înlocuitorul Florin Popa nu a fost numit interimar, Steaua nu a avut posibilitatea să atașeze la dosar actele necesare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și