Închide meniul

Florin Talpan i-a răspuns lui Gigi Becali: „El nu e Steaua! E o echipă anonimă. Anonimă va fi mereu”

Alex Masgras Publicat: 25 septembrie 2023, 22:55

Reclamă
Florin Talpan i-a răspuns lui Gigi Becali: „El nu e Steaua! E o echipă anonimă. Anonimă va fi mereu

Florin Talpan i-a răspuns lui Gigi Becali

Florin Talpan / Captură Antena Sport

Florin Talpan i-a răspuns lui Gigi Becali. Juristul celor de la CSA Steaua a comentat declaraţiile patronului de la FCSB care spunea că este încrezător în ceea ce priveşte procesul dintre cele două părţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a acuzat pe cei de la CSA Steaua şi a declarat că aceştia riscă să nu mai poată folosi marca Steaua.

Florin Talpan i-a răspuns lui Gigi Becali: „El nu e Steaua!

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, i-a răspuns patronului de la FCSB, pe care l-a ameninţat cu plângeri penale. De asemenea, Talpan i-a transmis lui Becali să îşi ia gândul de la Steaua:

„Gigi Becali este de rea-credință! A pierdut în fața mea toate procesele. A pierdut marca, a pierdut numele și a pierdut palmaresul. Nu va avea niciodată Steaua București! Să-și ia gândul de la Steaua! El nu e Steaua! Este o echipă care are denumirea FCSB și este înregistrată în satul Mogoșoaia. E o echipă anonimă! Anonimă va fi mereu! Niciodată nu se va numi Steaua București!

Cât voi fi la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, el niciodată nu se va numi Steaua! Să respecte hotărârile pronunțate de către Instanță, pentru că altfel o să aibă probleme. Voi formula plângeri penale la toate autoritățile statului ca să ia măsuri împotriva lui. Nu se poate ca Gigi Becali să nu mai respecte nimic în România”, a declarat Florin Talpan, potrivit sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă. Patronul de la FCSB a anunţat că CSA ar urma să nu mai poată folosi numele Steaua. Becali a ameninţat şi cu plângeri penale.

Gigi Becali a lansat acuzaţii dure şi e convins că în viitor cei de la CSA Steaua ar urma să nu mai poată folosi marca Steaua.

„O să vedeți de curând că CSA n-o să mai aibă voie să folosească numele la fotbal. Nu știu, 1 an, 2, 3… Ei au înregistrat cu rea-credință numele la OSIM. Acum a descoperit avocatul un act, trebuie să-l valideze instanța. Nouă nu ni-l dă OSIM. După ce-l validează instanța, putem să facem revizuire în 30 de zile. Să vă explic: ei au spus că vor înregistrarea mărcii, OSIM a respins, li s-a zis că se creează confuzie.

Reclamă 4 / 0/3

Pe urmă, s-a revenit asupra deciziei, nu s-a pomenit niciodată la OSIM așa ceva. Ei au spus că nu e confuzie pentru că au alte sporturi, nu fotbal. E semnat de Talpan actul. Apoi, au venit și au făcut fotbal. E înșelăciune. Acum, în instanță, se va vedea și va fi anulată marca lor. Vom face plângere penală și pentru cei de la OSIM care au înregistrat marca. Cum să revii la o hotărâre definitivă?”, a spus Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și