Închide meniul

Florin Tănase poate pleca oricând de la FCSB! Mihai Stoica: “Trebuie să îi căutăm înlocuitor!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 iulie 2022, 8:22

Florin Tănase poate pleca oricând de la FCSB! Mihai Stoica: “Trebuie să îi căutăm înlocuitor!”

Florin Tănase asaltat de oferte

Florin Tănase e căpitanul FCSB / Hepta

Florin Tănase (27 ani) poate pleca oricând de la FCSB, a anunțat Mihai Stoica. Managerul general al roș-albaștrilor a transmis că vicecampioana ia în calcul orice variantă când vine vorba de golgheterul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, golgheterul României a fost dorit de Ferencvaros. Campioana Ungariei a oferit deja 2 milioane de euro, dar s-a lovit de refuzul lui Becali. Latifundiarul din Pipera a cerut să fie introdusă o clauză suplimentară de un milion de euro.

Florin Tănase poate pleca oricând de la FCSB

Căpitanul lui FCSB a marcat 20 de goluri în acest sezon şi trece prin cel mai bun moment al carierei. Valoarea lui a ajuns, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, la 5.5 milioane de euro.

“Nu știu dacă vor mai fi plecări, spre deosebire de acum 4-5 ani perioada de transferuri se încheie în septembrie. Dacă cineva îi plătește clauza lui Tănase, trebuie să îi căutăm înlocuitor”, a anunțat Mihai Stoica, managerul general al FCSB.

Gigi Becali vrea să „îi facă pachet” pe Florin Tănase şi Florinel Coman

Gigi Becali vrea să „îi facă pachet” pe Florin Tănase şi Florinel Coman. Patronul FCSB ar fi mulţumit şi cu 8 milioane de euro pe amândoi. Becali susţine că a refuzat oferte pentru cei doi.

Reclamă

În trecut, Gigi Becali visa la zeci de milioane de euro pe Florinel Coman, pe care l-a comparat cu starul lui PSG, Kylian Mbappe. Accidentările din ultima perioadă au făcut ca latifundiarul din Pipera să scadă pretenţiile pentru Coman.

Becali e dispus să renunţe şi la căpitanul Florin Tănase, pe care l-ar lăsa să plece pentru 3 milioane de euro.

„Nu că renunț, că nu sunt idiot, am niște oportunități să iau niște bani, niște oferte, și pe ăla, și pe ăla. Le-am refuzat, dar iau bani pe ei, iau 7-8 milioane de euro pe amândoi”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase a semnat cu Federico Pastorello, impresarul lui Romelu Lukaku

Florin Tănase are un nou impresar. Căpitanul lui FCSB va fi reprezentat de P&P Sport Management, firma lui Federico Pastorello, unul dintre cei mai influenți impresari din fotbalul mondial.

Anunțul a fost făcut chiar de Federico Pastorello, care a postat pe Instagram o poză alături de Florin Tănase. „Avem încă un geniu în casa P&P Sport Management. Îi urăm un călduros bun venit lui Florin Tănase!!”, a scris agentul italian, pe Instagram.

Federico Pastorello impresariază unii dintre cei mai importanți fotbaliști ai lumii. Cel mai sonor nume din lista sa e Romelu Lukaku. Demarai Gray, Arthur, Federico Bernardeschi, Joao Mario și Antonio Candreva sunt alți fotbaliști de talie pe care îi reprezintă.

În 2021, Federico Pastorello a primit premiul pentru „cel mai bun impresar al anului” în cadrul galei Globe Soccer, la Dubai. I-a învins atunci pe celebrii Jorge Mendes și Mino Raiola.

Până acum, Florin Tănase a fost reprezentat de Victor Becali și Giovanni Becali, prin intermediul firmei lui Dragoș Sârbu. Căpitanul lui FCSB e cel mai bine plătit jucător de la echipa lui Gigi Becali, cu un salariu lunar de 30.000 de euro. Clauza lui reziliere este de trei milioane de euro.

Recomandări
  • Florin Tănase poate pleca oricând de la FCSB
  • Anunțul făcut de Mihai Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și