Închide meniul

Florin Tănase, „săgeţi” pentru CSA Steaua: „Nu i-aș numi steliști! Nu știu ce interese au!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 iulie 2022, 13:33

Florin Tănase, „săgeţi pentru CSA Steaua: „Nu i-aș numi steliști! Nu știu ce interese au!

Florin Tănase este căpitanul FCSB

Florin Tănase este căpitanul FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase a lansat noi „săgeţi” pentru CSA Steaua. Căpitanul FCSB este de părere că „militarii” nu pot fi numiţi stelişti şi nu înţelege de ce fanii susţin echipa lui Daniel Opriţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali se află într-un război de identitate cu CSA Steaua. Patronul FCSB e sigur că va recupera numele și marca Steaua de la CSA. Recent, acesta și-a anunțat deja marea victorie în războiul cu Armata.

Florin Tănase, „săgeţi” pentru CSA Steaua

„Eu sincer nu i-aș numi steliști pe cei de la CSA. Ce steliști pot fi când știu și ei în adâncul inimii că Steaua este în Liga 1? Echipa din Liga 1 este iubită de milioane de suporteri, și din țară, și din diaspora. Iar dovada cea mai clară este că jucăm cu stadioanele pline peste tot!

Nu știu ce interese au de merg și susțin echipa aia din liga a doua! Dacă erau steliști adevărați, cu siguranță erau lângă noi. Dar noi avem alături Peluza Nord, care, după părerea mea, este cea mai frumoasă peluză din România. Iar în ultimul sezon au început să vină tot mai mulți oameni la stadion pentru noi, ceea ce mă bucură foarte mult!”, a declarat Florin Tănase, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali: „Ce cauţi tu la CSA Steaua când ei sunt în scandal cu naşul tău?”

Gigi Becali s-a enervat pe finul Mirel Rădoi. Fostul idol al tribunelor din Ghencea a fost prezent la aniversarea a 75 de ani a Stelei Bucureşti. „Militarii” au organizat un eveniment special la care au venit gloriile clubului roş-albastru.

Reclamă

Gigi Becali se află în plin scandal cu CSA Steaua, iar decizia luată de finul său l-a enervat. Cu Rădoi în echipă, Steaua a câștigat trei titluri de campioană în Liga 1, în 2001, 2005 și 2006. Gigi Becali l-a vândut pe Mirel Rădoi la Al Hilal, în ianuarie 2009, pentru șase milioane de euro.

„La telefon nu mi-a răspuns. Ce cauţi tu la CSA când ei sunt în scandal cu naşul tău? Acum o să dea replica. Pot să se ducă toţi, n-am nicio treabă. Numai de la Mirel am pretenţii să nu se ducă. Olăroiu nu vrea să se ducă şi oamenii care mi-au fost alături atunci.

Nu vreau să se ducă Tătăruşanu. Oamenii care s-au realizat în acea perioadă – Goiam, Mirel Rădoi, Tătăruşanu. N-am pretenţii la toţi”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali i-a făcut praf pe rivalii de la CSA Steaua: „Sunt nimeni!”

Gigi Becali i-a făcut praf pe rivalii de la CSA Steaua, care nu au vrut ca „finala” FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor s-a săturat şi anunţă că este dispus chiar şi să le facă plângere penală „militarilor”.

„N-am primit niciun răspuns, e ultima zi. O să facem plângere penală. Am spus că dau eu bani, 30.000-40.000 de euro, ca să angajaţi mai mulţi oameni să instalaţi tot pe Arena Naţională. Aveţi 11 zile să vă căraţi alea. Au zis că vine aparatura, vin artiştii, fac repetiţii. Ce vină ai tu că în România un stadion e închiriat pentru spectacol? Banii bucureştenilor…

La Ghencea nu-ţi vine să crezi că e adevărat. Dau 100 de milioane pentru un stadion unde nu joacă nimeni. CSA e nimeni! Eşti amator, eşti nimeni. Am zis să stăm până în ultimul moment. Găseşti un procuror şi îţi face dosar penal. E clar că e abuz în serviciu. Eu am trimis ofertă şi am trimis ofertă de 46.000 de euro. Ăsta e motivul lor, că nu au grilă”, a răbufnit Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și