Închide meniul

Florinel Coman a intrat pe teren derby-ul FCSB – Rapid! „Mbappe de România”, primul meci după 4 luni

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 decembrie 2021, 22:05

Florinel Coman a intrat pe teren derby-ul FCSB – Rapid! „Mbappe de România, primul meci după 4 luni

Florinel Coman e în lot pentru derby-ul Rapid - FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Update 22.00: Florinel Coman a fost introdus pe teren în derby-ul dintre FCSB și Rapid în minutul 65, în locul lu Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E primul meci de după ultima accidentare când Florinel Coman face parte din lotul lui FCSB pentru un meci. „Mbapppe” de România ar putea să bifeze primele sale minute tocmai în derby-ul cu rivala Rapid.

Florinel Coman, în lot pentru FCSB – Rapid

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat încă dinaintea meciului că Florinel Coman va fi în lot. ”Da, va fi în lot. Sperăm ca la meciul cu Rapid, Coman să evolueze 20 sau 30 de minute”, a spus Mihai Stoica. Doar șapte meciuri a apucat să joace Florinel Coman la FCSB în acest sezon, în toate competițiile.

Coșmarul lui Florinel Coman a început în septembrie 2020, când s-a accidentat în meciul nebun cu Backa Topola din preliminariile Europa League, scor 6-6. „Mbappe de România” a stat atunci aproape două luni în afara gazonului.

După revenire, Coman a rezistat doar câteva luni și s-a rupt din nou. A ieșit accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, disputat în luna martie 2021, și și-a revenit abia la începutul acestui sezon. Ultima accidentare a venit în meciul cu Sepsi din urmă cu patru luni, chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB. Verdictilor medicilor a fost unul dur, pubalgie.

Reclamă

Gigi Becali a refuzat o ofertă uriaşă pentru Florinel Coman

Florinel Coman a fost la un pas să plece de la FCSB în MLS, la începutul pandemiei. Orlando City a oferit 8 milioane de dolari pentru „Mbappe de România”, plus un procent de 50 la sută dintr-un viitor transfer. Gigi Becali nu a acceptat propunerea americanilor.

Giovanni Becali a dezvăluit că şi salariul oferit de americani lui Florinel Coman era unul uriaş. Numai puţin de un milion de dolari pe an putea câştiga Coman, dacă Gigi Becali accepta oferta celor de la Orlando City.

Cât timp a pierdut băiatul ăsta din cauza accidentării, aproape doi ani… Uite, aici, în biroul din fața noastră, am avut ofertă de la un club american, din Orlando. A venit directorul general, un brazilian, l-am chemat și pe Coman. Ofereau 8 milioane de dolari și 50 la sută! Era deja pandemie, deci vorbim de acum un an și câteva luni. Vara lui 2020. N-a vrut Gigi! Coman lua 1 milion de dolari pe an! Asta e! Acum îi trebuie sănătate și să revină în formă, are doar 23 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Era perioada când Gigi visa 25-30 de milioane de euro pe jucătorii lui, dar s-a convins că nu e chiar așa. Și pe Man vroia 18-20 și l-a dat până la urmă. A înțeles că, atunci când ai oferta, o plesnești și gata”, a spus Giovanni Becali potrivit fanatik.ro.

„Florinel Coman e apt din punct de vedere medical. A urmat programul de recuperare. Sper să-l putem băga astăzi, nu știu cât, dar să joace. Aș vrea să avem spectacol pe teren, să facem un joc bun și să câștigăm”, a declarat Toni Petrea, înaintea meciului cu Rapid.

4,5 milioane de euro valorează Florinel Coman, fiind unul dintre cei mai scumpi jucători din Liga 1. Gigi Becali a plătit pentru el nu mai puțin de 3 milioane de euro ca să-l aducă de la Viitorul.

Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Florinel Coman, back in business

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și