Închide meniul

Florinel Coman nu mai e „Mbappe”! Gigi Becali: „Tu ai fost numărul unu, amfitronul echipei, şi vine unul ca Tavi Popescu! Valoarea trebuie antrenată”

Dan Roșu Publicat: 15 martie 2022, 12:35

Reclamă
Florinel Coman nu mai e „Mbappe! Gigi Becali: „Tu ai fost numărul unu, amfitronul echipei, şi vine unul ca Tavi Popescu! Valoarea trebuie antrenată

Florinel Coman e poreclit "Mbappe"!

Hepta

„El a dat bara aia din calitate. Valoarea nu poate nimeni să i-o ia. Valoarea trebuie antrenată. Dacă vrea, eu îl înţeleg. Tu eşti numărul unu, amfitronul echipei, şi vine unul ca Tavi Popescu şi dup-aia sunt locuri libere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dup-aia vin Tănase, Coman. O să vorbim de salariul lui în vară, îl dublăm în vară. Nu mai vorbesc de transferuri decât în perioade de transferuri”, a spus Becali, la Pro X.

Florinel Coman, la un pas de transfer în MLS

Florinel Coman a fost la un pas să plece de la FCSB în MLS, la începutul pandemiei. Orlando City a oferit 8 milioane de dolari pentru „Mbappe de România”, plus un procent de 50 la sută dintr-un viitor transfer. Gigi Becali nu a acceptat propunerea americanilor.

„Pentru Florinel Coman am avut ofertă de cel mult 8 milioane de euro, plătită în 3 rate. Dacă dădea toţi banii odată era altceva. Nu se ştie. Dacă Coman vrea…trebuie să muncească… dacă va antrena talentul, va redeveni ceea ce a fost”, a mai spus Becali.

FCSB – Farul 2-0 | Florinel Coman i-a răspuns lui Gigi Becali

După meciul cu Farul, câştigat cu 2-0, Mbappe Coman a venit cu un răspuns după criticile venite din partea patronului Gigi Becali. Coman avea o cotă de 6 milioane, în martie 2020, iar aceasta a scăzut, între timp, la 4 milioane de euro.

Reclamă

„Un meci foarte bun făcut de noi, am pasat foarte bine, e o victorie meritată. Am pregătit meciul mult mai bine, nu le-am dat nicio șansă.

A fost un șut foarte bun al meu, dar asta este. Când nu intră, n-ai ce să faci. Mă bucur că sunt sănătos, asta e cel mai important pentru mine. Îmi dă încredere, se vorbește numai de bine, sunt criticat întruna.

Asta înseamnă că sunt un jucător valoros și se așteaptă foarte multe de la mine. Dacă dădeam gol în seara asta și meciul următor îl făceam praf, ce făceam? Am stat foarte mult, de asta îmi pare rău, am pierdut tonus. Patronul voia 20 de milioane pe mine. Dacă dau 7 goluri în play-off, iar se vorbește de mine. E normal ca patronul să vorbească, e echipa lui”, a spus Florinel Coman, după FCSB – Farul 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon al Ligii 1, Florinel Coman nu are niciun gol marcat.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa Vezi toate știrile
Citește și