Închide meniul

FCSB – Farul 2-0 | „Voia 20 de milioane pe mine!” Florinel Coman, răspuns la criticile lui Gigi Becali. „Sunt un jucător valoros! Dacă dau 7 goluri în play-off, iar se vorbește de mine.” Cum vede lupta la titlu cu CFR Cluj

Alexandru Ivan Publicat: 14 martie 2022, 23:26

Reclamă
FCSB – Farul 2-0 | „Voia 20 de milioane pe mine! Florinel Coman, răspuns la criticile lui Gigi Becali. „Sunt un jucător valoros! Dacă dau 7 goluri în play-off, iar se vorbește de mine. Cum vede lupta la titlu cu CFR Cluj

Florinel Coman a suferit o ruptură musculară în Dunajska Streda - FCSB 0-1

Florinel Coman, în timpul unui meci pentru FCSB / GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Florinel Coman regretă accidentările prin care a trecut, dar crede în continuare că este un jucător valoros. Atacantul de 23 de ani crede că e nevoie de doar câteva evoluții bune ca Gigi Becali să înceapă din nou să vehiculeze sume uriașe cu privire la transferul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Farul 2-0 | Florinel Coman: „Patronul voia 20 de milioane pe mine!”

„Un meci foarte bun făcut de noi, am pasat foarte bine, e o victorie meritată. Am pregătit meciul mult mai bine, nu le-am dat nicio șansă.

A fost un șut foarte bun al meu, dar asta este. Când nu intră, n-ai ce să faci. Mă bucur că sunt sănătos, asta e cel mai important pentru mine. Îmi dă încredere, se vorbește numai de bine, sunt criticat întruna.

Asta înseamnă că sunt un jucător valoros și se așteaptă foarte multe de la mine. Dacă dădeam gol în seara asta și meciul următor îl făceam praf, ce făceam? Am stat foarte mult, de asta îmi pare rău, am pierdut tonus. Patronul voia 20 de milioane pe mine. Dacă dau 7 goluri în play-off, iar se vorbește de mine. E normal ca patronul să vorbească, e echipa lui”, a spus Florinel Coman, după FCSB – Farul 2-0.

În acest sezon al Ligii 1, Florinel Coman nu are niciun gol marcat.

Reclamă

FCSB – Farul 2-0 | Florinel Coman: „CFR Cluj dă goluri din nimic!”

„Perla” lui Gigi Becali încă mai speră că FCSB poate să o depășească pe CFR Cluj. Florinel Coman e frustrat pe maniera de joc a rivalilor antrenați de Dan Petrescu.

CFR-ul e o echipă cu experiență. Ei dau goluri din nimic. Noi suntem numai puști. Am făcut acest meci bun. Important e să ne câștigăm meciurile și să batem CFR-ul. Am pierdut mult înainte de play-off, sperăm să se încurce și ei”, a mai spus Florinel Coman.

FCSB a început ca din tun meciul cu Farul și a ratat ocazie după ocazie la poarta Farului. Cea mai mare șansă a avut-o Florin Tănase, care a șutat direct în Aioani, singur cu portarul advers. Darius Olaru și Robert Moldoveanu s-au dat cap în cap.

Reclamă 4 / 0/3

Tabela s-a deblocat după pauză. Edjouma a împins un balon în poartă după o respingere a lui Aioani. Cu mai puțin de 15 minute înainte de final, Farul a rămas în 10 oameni, după eliminarea controversată a lui Damien Dussaut.

FCSB a continuat să preseze și a închis tabela în minutul 85, prin Octavian Popescu, care a înscris după o recuperare a lui Adrian Șut. S-a terminat 2-0. A fost a doua înfrângere la rând pentru echipa lui Gică Hagi în Liga 1.

FCSB rămâne pe locul secund, la șapte puncte în urma liderului CFR Cluj. Farul este pe poziția a cincea, la șase lungimi de podium.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și