Închide meniul

„Foarte slab! E inexplicabil”. Critici dure după Farul – FCSB. Ce nu i-a plăcut fostului atacant, Gabi Balint

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 noiembrie 2021, 8:44

„Foarte slab! E inexplicabil. Critici dure după Farul – FCSB. Ce nu i-a plăcut fostului atacant, Gabi Balint

Critici dure după Farul - FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB – Farul 0-1 a fost un meci decis de autogolul lui Constantin Grameni din minutul 13. Deşi merge ceas în campionat, echipa lui Edi Iordănescu nu l-a convins deloc pe fostul mare atacant, Gabi Balint.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Critici dure după Farul – FCSB

De altfel, Gabi Balint a criticat dur prestaţia ambelor echipe. Mai mult, şi pasele greşite de-a lungul meciului l-au pus pe gânduri pe fostul atacant. Singurul lucru care i-a plăcut lui Gabi Balint a fost gazonul de pe arena din Ovidiu. .

”A fost o dominare a Farului în repriza a doua, ca posesie, dar fără ocazii de gol. N-aș putea să remarc un jucător, a fost un meci la un nivel foarte slab, n-a fost niciun jucător care s-a ridicat la un nivel bun. Foarte slab, a fost un meci slab, nu știu ce aș putea să mai spun.

Sunt scuze, cei de la FCSB vin după COVID, Farul are jucători fără experiență, mai au de jucat, să acumuleze. Farul venea după o victorie importantă la Botoșani, aș fi dorit să văd constanță la ei. Foarte multe pase greșite, pe un gazon senzațional. Lentoarea asta… E inexplicabil”, a declarat Gabi Balint, conform digisport.ro.

Gică Hagi a schimbat obiectivul Farului

După înfrângerea în faţa celor de la FCSB antrenorul Farului, Gică Hagi, a anunţat că obiectivul Farului a fost schimbat. Echipa constănţeană e pe locul 8 în Liga 1 după 14 etape, la două puncte în spatele celor de la Rapid, ultima echipă care se află acum pe loc de play-off.

Reclamă

„Poate meritam mai mult. Am încercat să jucăm. Am luat acel gol probabil din greșeli individuale, de pozițioane, poate tactic. În rest cred că meritam mult mai mult. Ne-am dorit victoria, dar n-a venit. Din păcate e de muncă. O să suferim mult în anul ăsta. O să avem de suferit tot anul.

În viitor o să suferim mult, ne trebuie mai multă personalitate. Trebuie să avem mai multă personalitate ca să fim acolo sus. Dacă nu, sper să ne vedem la anul tot în prima ligă. Noi în ultima perioadă am câștigat și am făcut rezultate foarte bune. FCSB e o echipă obișnuită să câștige, ar trebui să aibă toate echipele din Liga 1 un complex față de ei. N-am capacitatea să vorbesc de ei, eu pot să evaluez echipa mea.

După meciul ăsta ne-am schimbat obiectivul. Trebuie să rămânem în prima ligă. Ne schimbăm obiectivul pe drum, ce să facem. Ne dorim, dar una e dorința, și alta este putința. Este realitatea pe care o simt. Este un adevăr, presiunea este mai mare jos”, a spus Gică Hagi, după Farul – FCSB 0-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și