Închide meniul

Fostul favorit al lui Gigi Becali a rămas fără echipă! Ce s-a întâmplat cu atacantul căruia patronul FCSB îi mărise salariul de 8 ori și îi fixase o clauză de 20 milioane de euro, după numai două goluri marcate

Cosmin Cioboată Publicat: 23 februarie 2022, 18:47

Reclamă
Fostul favorit al lui Gigi Becali a rămas fără echipă! Ce s-a întâmplat cu atacantul căruia patronul FCSB îi mărise salariul de 8 ori și îi fixase o clauză de 20 milioane de euro, după numai două goluri marcate

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Drumul lui Daniel Benzar în fotbal a început excelent, devenind foarte repede unul dintre jucătorii favoriți ai lui Gigi Becali la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Benzar, fostul favorit al lui Gigi Becali, a rămas fără echipă după despărțirea de Politehnica Timișoara

În 2017, atacantul de bandă dreapta a fost promovat de la academia “roș-albaștrilor” și, după numai două goluri înscrie pentru echipa mare, salariul său a fost mărit de 8 ori. 

Benzar a prins multe minute la FCSB în sezonul 2017/2018, pe vremea când Nicolae Dică se afla pe banca clubului patronat de Gigi Becali.

La vremea respectivă, finanțatorul clubului din Berceni a decis să-i mărească salariul tânărului atacant de la 500 la 4.000 de euro. Asta după ce Benzar reușise să marcheze numai două goluri, contra celor de la Concordia Chiajna și Sepsi.

Gigi Becali îi stabilise lui Daniel Benzar o clauză de 20 de milioane de euro

Mai mult, Gigi Becali îi fixase lui Benzar și o clauză de reziliere în valoare de 20 de milioane de euro. În cele din urmă, FCSB n-a încasat vreun ban de pe urma atacantului.

Reclamă

Visul frumos al lui Benzar n-a ținut însă prea mult. La finalul turului din stagiunea respectivă, FCSB l-a împrumutat la FC Voluntari, iar de atunci a început “coșmarul” pentru jucătorul de bandă.

În următorii ani, Daniel Benzar a mai bifat experiențe la Dunărea Călărași, FC Voluntari (din nou), Rapid și Politehnica Timișoara. 

Ieri, pe 22 februarie, atacantul de 24 de ani s-a despărțit oficial de Politehnica Timișoara, iar acum se află în căutarea unei noi echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Nicușor Dan i-a dat replica lui Gigi Becali

Gigi Becali susține că, pe vremea când fina acestuia, Gabriela Firea, era primar, a plătit 200.000 de euro, în 2017, pentru ca gazonul de pe Arena Națională să fie schimbat. Această sumă urma să fie scăzută din chiriile plătite de Becali.

Astfel, FCSB nu a mai plătit chiria pe acele 15 meciuri. Primăria a dus cazul în Instanță, pentru a recupera milionul de lei și a câștigat procesul, în două rânduri, susține gsp.ro. Lui Becali îi mai rămâne însă un recurs. Între timp, el a avut cuvinte grele la adresa lui Nicușor Dan, care i-a dat replica în scurt timp.

”Hotărârea prin care ALPAB, administrație a municipalității bucureștene, trebuie să primească 1 milion de lei de la FCSB pentru utilizarea Arenei Naționale a rămas definitivă și va fi executată de ALPAB.

FCSB pretinde că au existat înțelegeri între municipalitate și FCSB pentru compensarea acestor sume cu lucrări la gazon, dar astfel de înțelegeri, dacă le-a făcut cineva în trecut, nu au implicat juridic ALPAB. Administrația se face cu acte și contracte, nu cu vorbe”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Nicușor Dan

Principalul motiv pentru care Becali ar muta echipa de pe Arena Națională este procesul pierdut în fața Primăriei București, care îi cere acestuia un milion de lei pentru 15 meciuri disputate pe arenă. BEcali susține că a plătit, în avans, 200.000 de euro, în 2017, când a fost schimbat gazonul.

”Nu avem, mă, bani datorați! Noi am convenit cu Primăria și am zis «Uite, dăm bani pentru gazon și scădem din chirie». Nu aveau bani de gazon. Și acum nu vor să se mai țină de cuvânt!

Ce să vorbești,mă? Ce să vorbești? El, săracul, Dan… Nici nu vreau să mai fac păcat. Ce să facem? Săracul Dan, el nu știe, săracul. El nu trebuie lăsat acolo! Trebuie să se ducă acolo unde poate el. Ce știe el? El nu poate, mă, săracul. Nu poate. Lumea care l-a pus a greșit. El nu poate. Nu vedeți că nu poate? El nu poate!

Reclamă

O să facem recurs. Nu se face recurs? Facem și vedem ce zice Instanța. Avem dreptul la recurs. Și gata. Vom respecta ce zice Instanța. Dacă judecătorul zice să plătim, vom plăti. Ce să facem? Mai poți face ceva? E drept, nu e drept, dacă judecătorul zice să plătim, noroc și la revedere. Plătim!”, a declarat Gigi Becali”, a spus Becali, pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și