Închide meniul

Gigi Becali l-a făcut praf pe Nicușor Dan după ce a pierdut procesul cu Primăria Municipiului București! ”Ce să facem? Săracul Dan, el nu știe, săracul. El nu trebuie lăsat acolo! Trebuie să se ducă acolo unde poate el”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 februarie 2022, 11:32

Gigi Becali l-a făcut praf pe Nicușor Dan după ce a pierdut procesul cu Primăria Municipiului București! ”Ce să facem? Săracul Dan, el nu știe, săracul. El nu trebuie lăsat acolo! Trebuie să se ducă acolo unde poate el”

Nicuşor Dan, o nouă ameninţare pentru Gigi Becali

Colaj Hepta

Gigi Becali susține însă altceva. Pe vremea când fina acestuia, Gabriela Firea, era primar, Becali a plătit 200.000 de euro, în 2017, pentru ca gazonul de pe Arena Națională să fie schimbat. Această sumă urma să fie scăzută din chiriile plătite de Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, FCSB nu a mai plătit chiria pe acele 15 meciuri. Primăria a dus cazul în Instanță, pentru a recupera milionul de lei și a câștigat procesul, în două rânduri, susține gsp.ro. Lui Becali îi mai rămâne însă un recurs. Între timp, el a avut cuvinte grele la adresa lui Nicușor Dan.

Citește și:

Gigi Becali l-a făcut praf pe Nicușor Dan după ce a pierdut procesul cu Primăria

”Nu avem, mă, bani datorați! Noi am convenit cu Primăria și am zis «Uite, dăm bani pentru gazon și scădem din chirie». Nu aveau bani de gazon. Și acum nu vor să se mai țină de cuvânt!

Ce să vorbești,mă? Ce să vorbești? El, săracul, Dan… Nici nu vreau să mai fac păcat. Ce să facem? Săracul Dan, el nu știe, săracul. El nu trebuie lăsat acolo! Trebuie să se ducă acolo unde poate el. Ce știe el? El nu poate, mă, săracul. Nu poate. Lumea care l-a pus a greșit. El nu poate. Nu vedeți că nu poate? El nu poate!

O să facem recurs. Nu se face recurs? Facem și vedem ce zice Instanța. Avem dreptul la recurs. Și gata. Vom respecta ce zice Instanța. Dacă judecătorul zice să plătim, vom plăti. Ce să facem? Mai poți face ceva? E drept, nu e drept, dacă judecătorul zice să plătim, noroc și la revedere. Plătim!”, a declarat Gigi Becali”, a spus Becali, pentru sursa citată.

Reclamă

Gigi Becali îi dă o șansă atacantului cu 138 de minute la FCSB

Gigi Becali l-a tras pe linie moartă pe Claudiu Keșeru, la FCSB. După această decizie, vine rândul lui Ivan Mamut să demonstreze dacă merită să i se prelungească contractul, la finalul sezonului. Astfel, el va juca mai mult în următoarea perioadă.

”Am zis că lucrurile sunt clare cu Keșeru, iar după Burlacu eu vreau să îl văd cum joacă și pe Mamut. La el am o posibilitate de prelungire a contractului pe încă trei ani și vreau să îl văd pe Mamut la lucru ca să îmi dau sema dacă merită să prelungesc cu el sau nu.

Iar Burlacu să fie foarte atent că, dacă își mai bate joc de o asfel de fază, așa cum a făcut-o la Mioveni, s-ar putea să nu mai aibă și alte posibiități. La mine ori joci fotbal, ori te duci în altă parte”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și