Închide meniul

Gabi Balint a răbufnit la adresa lui Gigi Becali: „M-am săturat! E ceva separat de ceea ce înseamnă fotbal şi performanță”

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2021, 21:28

Gabi Balint a răbufnit la adresa lui Gigi Becali: „M-am săturat! E ceva separat de ceea ce înseamnă fotbal şi performanță

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali nu e de acord cu activitatea pe reţelele de socializare

  • Gabi Balint a răbufnit la adresa lui Gigi Becali
  • Ce îl nemulţumeşte pe legendarul stelist

Gabi Balint a răbufnit la adresa lui Gigi Becali. Întrebat despre numirea lui Dinu Todoran la FCSB, legendarul stelist a oferit un răspuns acid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint a răbufnit la adresa lui Gigi Becali: „Sunt niște reguli noi, inventate

Gabi Balint a trimis „săgeţi” către patronul FCSB. Sătul de maniera în care Becali îşi conduce clubul, fostul mare atacant a anunţat că nu şi-ar mai dori să vorbească despre situaţia grupării din Capitală.

„M-am săturat! Crezi că se va întâmpla vreo schimbare? Va fi cum a fost și cu ceilalți. Eu nu mă mai aștept la nimic. Sincer, nu aș mai vrea să comentez absolut nimic despre FCSB. M-am săturat, e ceva separat de ceea ce înseamnă fotbal şi performanță.

Reclamă

Joacă după niște reguli care nu sunt fotbalistice. Sunt niște reguli noi, inventate. Nu sunt normale în fotbal, ceea ce se întâmplă e ceva ce nu se poate. Nu cred că există patron care să nu mai meargă la meciuri ca să stea acasă și de acolo să dirijeze totul, ca un păpușar, care face schițe: ăla intră, ăla iese. Nu cred că există în lumea asta, la ora actuală!”, a spus Gabi Balint la Digi Sport.

Gabi Balint
Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Citește și:

Helmut Duckadam nu vede cu ochi buni numirea lui Dinu Todoran la FCSB! Ce antrenor spera să aducă Gigi Becali

Helmut Duckadam, o altă legendă stelistă, nu vede cu ochi buni numirea lui Dinu Todoran la FCSB. Marele portar nu a fost impresionat de alegerea făcută de Gigi Becali.

Reclamă

„Eroul de la Sevilla” spera ca Nicolae Dică să preia cârma grupării din Capitală. Secundul lui Mirel Rădoi a fost la palatul lui Gigi Becali, dar a refuzat să îl înlocuiască pe Toni Petrea.

„Cred că numirea lui Todoran a surprins pe toată lumea. Era discuţia că vine Nicolae Dică, o alegere bună. Greu de realizat, dar era o soluţie bună. Patronul ştie, e afacerea dânsului. Nu pot comenta mai multe, nu-l cunosc pe acest om.

Depinde mult de politica de transferuri, pentru că echipa trebuie întărită. Pe final nu au mai avut bancă. Dacă vrea în grupe, şi şansele sunt destul de bune, trebuie să mai aducă cel puţin trei sau patru jucători”, a declarat Duckadam pentru Look Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB

Alesul lui Gigi Becali are un CV mult sub nivelul echipei pe care urmează să o antreneze. Pe lângă CSM Slatina, Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor. Totodată, noul antrenor de la FCSB a fost secund la lotul Under 19 al României.

Ca jucător, Dinu Todoran a evoluat pentru echipe precum Petrolul, Astra, Farul, Unirea Urziceni, Botoșani sau Victoria Brănești. Acesta s-a retras în 2016, de la FC Voluntari.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”