Închide meniul

Helmut Duckadam nu vede cu ochi buni numirea lui Dinu Todoran la FCSB! Ce antrenor spera să aducă Gigi Becali: „Era o soluţie bună!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2021, 18:50

Helmut Duckadam nu vede cu ochi buni numirea lui Dinu Todoran la FCSB! Ce antrenor spera să aducă Gigi Becali: „Era o soluţie bună!

Dinu Todoran a făcut declaraţii sincere despre experienţa de la FCSB

Dinu Todoran a vorbit despre scurtul mandat de la FCSB / Răzvan Pasarica/SPORT PICTURES

Helmut Duckadam nu vede cu ochi buni numirea lui Dinu Todoran la FCSB. Legendarul portar nu a fost impresionat de alegerea făcută de Gigi Becali şi a dezvăluit pe cine ar fi preferat să vadă pe banca roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam prefera alt antrenor la FCSB

„Eroul de la Sevilla” spera ca Nicolae Dică să preia cârma grupării din Capitală. Secundul lui Mirel Rădoi a fost la palatul lui Gigi Becali, dar a refuzat să îl înlocuiască pe Toni Petrea.

„Cred că numirea lui Todoran a surprins pe toată lumea. Era discuţia că vine Nicolae Dică, o alegere bună. Greu de realizat, dar era o soluţie bună. Patronul ştie, e afacerea dânsului. Nu pot comenta mai multe, nu-l cunosc pe acest om.

Depinde mult de politica de transferuri, pentru că echipa trebuie întărită. Pe final nu au mai avut bancă. Dacă vrea în grupe, şi şansele sunt destul de bune, trebuie să mai aducă cel puţin trei sau patru jucători”, a declarat Duckadam pentru Look Sport.

Helmut Duckadam, președinte de imagine al FCSB
Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Helmut Duckadam nu a fost impresionat de Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB

Alesul lui Gigi Becali are un CV mult sub nivelul echipei pe care urmează să o antreneze. Pe lângă CSM Slatina, Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor. Totodată, noul antrenor de la FCSB a fost secund la lotul Under 19 al României.

Reclamă

Ca jucător, Dinu Todoran a evoluat pentru echipe precum Petrolul, Astra, Farul, Unirea Urziceni, Botoșani sau Victoria Brănești. Acesta s-a retras în 2016, de la FC Voluntari.

Dinu Todoran
Mediafax Foto / George Filip

Cum a ajuns Dinu Todoran antrenor la FCSB

Patronul lui FCSB a negociat cu nume mari din fotbalul românesc, printre care Marius Șumudică sau Nicolae Dică. Todoran a fost însă favoritul lui Gigi Becali, datorită credinței sale.

„Ştirea e că am ales un antrenor, pe criteriu de cuminţenie. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune. A zis că e sărbătoare mare, că e la mănăstire. Am spus că dacă era la biserică, nu-l mai punem la Academie, ci la echipa mare. A semnat la ora 6.

Reclamă 4 / 0/3

Acum o lună discutasem cu el să vină la Academie. Meme mi-a dat mesaj că este la duhovnicul lui. Atunci nu îi mai propune pentru Academie, îl pui la prima echipă. Eu nu merg pe valoarea profesională, merg pe valoarea umană. Mie aşa mi-a mers bine în viaţă. Eu vreau să câştig cu un om bun”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Lista neagră de la FCSB făcută de Gigi Becali
Hepta

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și