Închide meniul

Gabi Balint dă de pământ cu echipa lui Gigi Becali, după meciul nebun din Serbia: ”Va deveni un club care nu va mai conta”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 17 septembrie 2020, 22:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Gabi Balint dă de pământ cu echipa lui Gigi Becali, după meciul nebun din Serbia: ”Va deveni un club care nu va mai conta”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB s-a calificat în turul trei din Europa League

Fostul jucător de legendă de la Steaua anunță sfârșitul echipei lui Becali. ”A fost o echipă debusolată”, a fost concluzia lui Balint la finalul meciului cu 21 de goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint: ”FCSB nu va mai conta pre mult”

Am jucat cu doi adversari. Unul se numește COVID-ul. Cu el ne vom confrunta și în meciurile viitoare. Unul singur poate să apară în cantonament și să îi îmbolnăvească pe toți. Nu ai ce să faci!

Pare o echipă debusolată, un club care nu a mai făcut transferuri. Vor fi șanse foarte mici cu Slovan, vor pierde foarte mult financiar. Va deveni un club care nu va mai conta prea mult.

Gabi Balint: ”FCSB a dominat tot meciul”

FCSB a dominat tot meciul, chiar și când a fost 0-2, ei dominau și primeau goluri. E un meci pe care e foarte greu să-l înțelegi. Raportul de șuturi a fost astăzi, cred, șase la șase. 

Aproximativ. Nu se poate așa ceva! Și portarul destul de naiv, tânăr. Dar a apărat totuși un penalty”, a declarat Gabi Balint la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și