Închide meniul

Gabi Tamaş o „taxează” pe Dinamo după umilinţa cu FCSB: „Are nevoie de jucători şi de antrenor!” Ce spune fundaşul despre situaţia fostei sale echipe

Dragoș Vasile Publicat: 17 septembrie 2021, 22:28

Reclamă
Gabi Tamaş o „taxează pe Dinamo după umilinţa cu FCSB: „Are nevoie de jucători şi de antrenor! Ce spune fundaşul despre situaţia fostei sale echipe

FC Voluntari - Sepsi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gabi Tamaş o „taxează” pe Dinamo după umilinţa cu FCSB

Gabi Tamaş a fost cu ochii pe derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, când „câinii” au fost umiliţi de rivali, 0-6. Fundaşul este de părere că gruparea din Ştefan cel Mare are nevoie de întăriri, dar şi de un antrenor. Dario Bonetti a plecat în Italia, dar nu şi-a reziliat contractul cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu vreau să discut. M-am uitat la derby, s-a văzut urât pentru Dinamo. Nu vreau să intru în polemici. Are nevoie de jucători, înseamnă că nu au jucători dacă nu au rezultate. Probabil și de antrenor au nevoie, dacă l-au dat afară pe Bonetti.

Pe mine mă interesează situația Voluntariului, nu-mi pasă de alte echipe. Am zis-o și o zic în continuare. Baftă lor și succes în continuare”, a spus Gabi Tamaş după FC Voluntari – CS Mioveni 4-0.

Dinamo a dat lovitura serii! Super-fotbalistul care vine să-i salveze pe „câini”

Dinamo s-a înţeles cu Andre Pinto, un fundaș central de 31 de ani, ex-căpitan al lui Sporting Braga. Acesta vine în Ştefan cel Mare din postura de jucător liber de contract. Fotbalistul ar fi fost adus pe filiera portugheză a lui Iuliu Mureșan, președintele executiv al echipei, anunţă fanatik.ro.

Andre Pinto a evoluat ultima dată la Farense, în liga secundă din Portugalia, pentru care are 12 meciuri și un gol marcat pe sezonul trecut. Andre Pinto a fost la academia lui FC Porto de la 9 ani, dar nu a jucat în vreun meci oficial pentru echipa mare, fiind împrumutat la echipe precum Santa Clara, Vitoria Setubal, Portimonense sau Olhanense.

Reclamă

În 2012 s-a transferat la Panathinaikos. A revenit în Portugalia în 2014, la Braga, unde a rămas 3 ani și jumătate și a fost căpitan. A fost dat afară de la prima echipă în aprilie 2017 și a semnat cu Sporting, unde a avut o clauză de 45 de milioane de euro. A fost rezerva lui Coates și Mathieu. În august 2019 a mers la Al Fath, în Arabia Saudită, dar a rezistat doar câteva luni, semnând apoi cu Farense.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și