Închide meniul
Video

Genial! Gabi Tamaș, primele declarații din postura de președinte-jucător: „Mă amendez și pe mine dacă fac ceva rău”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 iulie 2021, 20:28 / Actualizat: 13 iulie 2021, 21:50

Gabi Tamaș derapaj uluitor

Gabi Tamaș,la o petrecere / Hepta

Gabi Tamaș, în stilul său caracteristic, a declarat că nu va ierta pe nimeni care va încălca regulamentul, chiar dacă asta înseamnă să se amendeze singur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaș, primele declarații din postura de președinte-jucător

„Mă amendez și pe mine dacă fac ceva rău, îi amendez și pe ei, adică suntem o familie. Sunt cu ei, lângă ei, joc alături de ei, dar când am plecat de acolo, sunt altfel de om, n-am ce să fac, ăsta e postul care mi s-a dat.

Am jucat în țară la câteva echipe și eu zic că lucrurile nu au fost chiar normale la Voluntari, dar spre normal. Adică întârzierile n-au fost ca la alte cluburi. Și noi, jucătorii de fotbal, suntem în general plângăcioși și la bine, și la rău. S-a întâmplat și când am fost jucător să vină la mine și să ceară bani”, a declarat Gabi Tamaș, în cadrul unei conferințe de presă.

FC Voluntari s-a salvat de la retrogradare în sezonul trecut abia după ce a jucat barajul. Anul acesta, Tamaș are aspirații mai mari pentru gruparea ilfoveană.

Am rămas același nucleu care s-a bătut pentru rămânerea în Liga 1 și am mai adus câteva întăriri. Încercăm, de asta am fost pus aici, în postura de președinte-jucător, să ajut și în teren. Că nu mai vreau să trăiesc asta. Și eu am avut stres.

Reclamă

Dacă am jucat la multe echipe, crezi că nu am avut stres și nervi pe finalul campionatului? Am avut. Este o situație foarte delicată când te bați la retrogradare.

Bineînțeles că voi fi un președinte vocal, dar nu voi veni la toate emisiunile voastre. Nu mă interesează alte echipe, nu mă interesează Dinamo. Eu nu sunt aici să vorbesc de alte echipe. Noi sperăm să-i batem pe Dinamo”, a mai spus Tamaș.

Gabi Tamaș a semnat în februarie cu FC Voluntari, pentru care a jucat 16 meciuri. În conducerea clubului, acesta va face trio cu Bogdan Bălănescu şi Bogdan Niculaie.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaș, la un pas de revenirea la Dinamo

Gabi Tamaș a fost aproape să semneze cu Dinamo la începutul stagiunii precedente. În acea perioadă, Cortacero și spaniolii din Ștefan cel Mare ademeneau fotbaliștii cu salarii uriașe.

„Primul jucător pe care l-am contactat a fost Tamaș. L-am convins să vină. El mi-a zis că vine dar că vrea și el să știe cu cine vorbește și în ce condiții vine. I-am spus că îi dau numărul lui Cortacero ca să se înțeleagă cu el.

Între timp, eu am mai vorbit cu alți doi fotbaliști de mare valoare cărora nu vreau să le dau numele”, a dezvăluit Cornel Țălnar, fost membru în conducerea lui Dinamo pe vremea lui Cortacero, potrivit playsport.

Tamaș nu a mai ajuns la Dinamo după discuția cu Cortacero. A semnat în schimb cu Universitatea Cluj, unde a stat doar 6 luni. La începutul lui 2021, veteranul de 37 de ani a venit la FC Voluntari.

 

Recomandări
  • Gabi Tamaș, președinte-jucător la FC Voluntari
  • Primele declarații din noua postură

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și