Închide meniul

Gheorghe Mustață îl avertizează pe Octavian Popescu: ”Dacă nu are asta, e ratat!” Mesaj clar pentru preferatul lui Gigi Becali: ”Să nu-i dăm prea multă putere!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 martie 2022, 13:56

Gheorghe Mustață îl avertizează pe Octavian Popescu: ”Dacă nu are asta, e ratat!” Mesaj clar pentru preferatul lui Gigi Becali: ”Să nu-i dăm prea multă putere!”

Helmut Duckadam, dezamăgit de "perla" Octavian Popescu

Octavian Popescu, alături de ultraşii FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gheorghe Mustață îl avertizează pe Octavian Popescu

Cotat la 1.9 milioane de euro, tânărul fotbalist al vicecampioanei are 8 goluri şi 3 pase decisive în acest sezon. Gigi Becali speră să dea marea lovitură cu transferul său, dar Gheorghe Mustață i-a transmis că trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Un copil căruia nu ar trebui să-i dăm prea multă putere și să înțeleagă că fotbalul este greu și dacă, doamne ferește, la o chestie de aroganță face pas înapoi… se plafonează.

Eu spun că mai bine să-i dăm curaj și să încerce să fie serios, pentru că un fotbalist dacă nu are seriozitate în el și viață sportivă, e ratat. Dacă vă începe cu viața extrasportivă, ușor-ușor n-o să mai auzim de el”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit sport.ro.

Gigi Becali e convins că va da marea lovitură cu Octavian Popescu

Gigi Becali e convins că va da marea lovitură cu Octavian Popescu (19 ani). Patronul FCSB este dispus să îl vândă pe fotbalistul care impresionează în Liga 1 pentru 50 de milioane de euro.

Finanţatorul roş-albaştrilor ar fi refuzat deja o ofertă de 12 milioane de euro pentru Octavian Popescu. Nici măcar cu 20 de milioane de euro nu este dispus să renunţe la tânărul jucător, pe care îl compară deja cu Gică Hagi.

Reclamă

„Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las? Cand spun eu de 100 de milioane, eu sunt convins că e greu să obțin banii ăia, dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta. Știu eu de ce o spun. Nu, tată! Îi voi da drumul la băiat și pe 50 de milioane. Cu el nu vreau să pățesc la fel cum am pățit cu Moruțan. Pe Moruțan am visat că obțin bani mulți și abia am obținut 3.5 milioane de euro.

Dar, dacă Tavi mai dă vreo trei patru goluri din alea ca ale lui Messi, atunci o să vedeți că o să cer mai mult de 50 de milioane de euro. Suma asta o cer în momentul de față. Ce o să fie după finalul campionatului mai discutăm atunci. Dar eu sunt convins că o să obțin pe Tavi Popesccu cea mai mare sumă a mea de transfer de când am intrat în fotbal”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe Vezi toate știrile
Citește și