Închide meniul

Giani Kiriță, despre noii șefi de la Dinamo: „Deocamdată, acești investitori sunt pe hârtie! Vreau să văd fapte!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 5 aprilie 2023, 15:28

Giani Kiriță, despre noii șefi de la Dinamo: Deocamdată, acești investitori sunt pe hârtie! Vreau să văd fapte!”

Giani Kiriţă, discurs cu accente dramatice înainte de Dinamo - FCSB

Giani Kiriță, în timpul emisiunii AS.ro LIVE

Giani Kiriță a vorhit despre noii șefi de la Dinamo! Andrei Nicolescu și Eugen Voicu dețin, în momentul de față, acțiunile grupării bucureștene, care ocupă locul 4 în play-off-ul Ligii 2, cu 35 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giani Kiriță le transmite noilor acționari de la Dinamo faptul că vrea să vadă fapte din partea acestora și să investească sumele pe care le-au promis.

Giani Kiriță, despre noii șefi de la Dinamo

Fostul fotbalist din „Ștefan cel Mare” este de părere că, în acest sezon, Dinamo se va lupta pentru promovarea în Liga 1.

„Lupta la promovare e destul de încinsă, sperăm să reușim. Cu puțin noroc au ajuns să se bată la promovare, doar că pasul ăsta spre promovare e din ce în ce mai greu. Orice meci este decisiv.

Deocamdată, acești investitori sunt pe hârtie, eu vreau să văd fapte, oameni care vin la Dinamo și investesc milioanele alea pe care le văd pe hârtie. Da, Dinamo în momentul ăsta se bate la promovare. (n.r. despre declinul echipei din ultimii ani) Nu putem să spunem că ne place, dar e un pas înainte”, a declarat Giani Kiriță.

Reclamă

Giani Kiriță: „Poate o să o iau și eu pe calea antrenoratului!”

Giani Kiriță a mai spus că nu exclude ca, în viitor, să-și înceapă cariera de antrenor.

„O întrebare destul de grea. Eu am și licență de antrneor, am terminat cursurile săptămâna trecută, nu se știe ce se va întâmpla. Poate odată și odată o să o iau și eu pe calea asta a antrenoratului.

Eu consider că antrenorul Giani Kiriță este exact cum a fost și ca jucător. În primul rând vreau să le transmit răutatea. Asta e cel mai important, răutatea pozitivă. Dacă nu o ai, nu faci nimic în fotbal. Cu siguranță foarte mulți dintre jucătorii actuali de la Dinamo nu știu ce înseamnă spiritul echipei, dar când văd tribuna aia frumoasă de acolo, își dau seama cam ce înseamnă Dinamo”, a mai spus Giani Kiriță.

Reclamă 4 / 0/3

Giani Kiriță: „La ora mea nu are cum să chiulească nimeni!”

Giani Kiriță a fost invitat la un liceu din București să le vorbească elevilor despre nutriție și sport în general.

„(n.r. reacția lui Giani Kiriță când a fost numit cel mai important fotbalist de la Dinamo) E hai să fim modești. Nu cel mai mare fotbalist de la Dinamo, unul fotbaliștii exponențiali.

Cred că eu am reușit cumva să mă debarasez de fotbal și să întru și pe zona asta a lor. Am apărut în niște show-uri TV, în care ei am văzut că au intrat destul de adânc și sunt acolo.

Cum eram eu la liceu? Jucam fotbal toată ziua! De data aceasta, da, mă întorc ca profesor. E o acțiune la care eu răspund prezent, e vorba de sport în primul rând, de dietă și asta e cel mai important.

La ora mea nu are cum să chiulească nimeni. Eu… nu am chiulit (n.r. ironic). O amintire? La mine și școala generală și liceul au fost legate strict de fotbal. Și în pauza aia de 5 minute eu mă duceam să joc fotbal. (n.r. Sunt mulți dinamoviști la liceul respectiv?) O să vedem acum, o să îi întreb. Să vedem care sunt dinamoviști, care sunt steliști. Trebuie să interacționăm ca să îi cunoaștem. (n.r. pedepse pentru steliști?) Avem, o să ieșim afară și îi vedeți”, a încheiat Giani Kiriță.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului Vezi toate știrile
Citește și